Campanii PPC

Folosește puterea motorului de căutare Google pentru a-ți promova brandul prin campanii PPC targetate. Vinde-ți serviciile sau produsele cu ajutorul campaniilor de promovare Google Ads locale. De la analiză la creare, monitorizare, mentenanță și statistică, îți oferim toate serviciile de care ai nevoie pentru campanii Google Adwords de succes!

Campanii PPC Craiova

Campanii Google Adwords

De ce să faci campanii de promovare Google Ads cu agenția Pion Media? Iată câteva motive!

20 de ani experiență

Servicii complete & personalizate

Comunicare transparentă

Standarde internaționale

Parteneriat pe termen lung

Suport tehnic specializat

Analiză cuvinte cheie

Folosim tool-uri specializate pentru a descoperi cuvintele cheie care iți pot ajuta compania.

Text, Imagine, Video Campanii PPC

Text, imagine sau video

Alegem împreună cea mai bună variantă de promovare pentru brandul tău.

Target clar

Potențialii clienți sunt aleși în funcție de interese, date demografice, comportamente, locație, vârstă.

Reclama Google Ads

Grupuri de reclamă

Nu folosim un număr presetat de reclame. Facem câte sunt necesare pentru obiectivele propuse!

Monitorizare & mentenanță

Monitorizăm campaniile implementate și intervenim pentru a crește impactul lor.

Statistica campanii PPC

Statistică campanii

Nu arunci banii cu ochii închiși! Evaluăm rezultatele campaniilor prin cifre.

Colaborări de success

De la start-up la brand internațional, iată câteva din brand-urile cu care ne mândrim! Vezi mai multe detalii în pagina clienți.

Rezultate campanii PPC

Campanie Facebook Ads Vânzări

Domeniu: construcții

Rezultat: 315 achiziții pe site-ul web

Campanie Google Ads Clienți Potențiali

Domeniu: agricultură

Rezultat: 55 leaduri calificate

Campanie Facebook Ads Generare Leaduri

Domeniu: învățământ

Rezultat: 104 leaduri calificate

Campanie Google Ads Vânzări

Domeniu: construcții

Rezultat: 315 achiziții pe site-ul web

Campanie Google Ads Clienți Potențiali

Domeniu: marketing

Rezultat: 175 persoane care ne-au contactat

Rezultat: 15 persoane au completat formularul de contact

Exemple campanii PPC Google Adwords

Campanii Google Ads locale sau naționale, cu apel telefonic sau trafic către website, reclame text sau cu conținut media – folosim serviciile de care brand-ul tău are nevoie, pentru a genera traficul și vânzările de care compania ta are nevoie!

Andreea Ristea
Ce înseamnă Pion Media pentru mine? Înseamnă rampa mea de lansare în domeniul online. O echipă tânără și frumoasă, cu idei inovatoare, cu răspunsuri exacte la nevoile mele, receptivi și foarte buni în ceea ce fac. Dacă vrei să ai succes în ceea ce faci, trebuie să-i ai alături și succesul va fi garantat! Vă mulțumesc pentru dăruirea voastră, vă doresc succes pe mai departe și cu siguranță voi continua să colaborez cu voi și să vă recomand.
Andreea Ristea, Manager Adremat
Nimeni nu e perfect, dar o echipă poate fi! Aceasta este deviza după care ne-am ghidat atunci când am ales să colaborăm cu Pion Media. Obiectivul nostru a fost să lucrăm cu o echipă de marketing tânără, dinamică, transparentă în comunicare, într-un climat informal.

Și am reușit! De-a lungul a 5 ani de parteneriat am construit împreună o relație profesională, onestă, bazată pe flux informațional și coeziune, dar și o relație personală directă, bazată pe uniune de sentimente și idei.

Povestea Autokappa merge mai departe și datorită echipei de marketing Pion Media, care prin consecvență, competență și creativitate își eficientizează permanent strategiile pentru ca noi să avem notorietate pe toate canalele de comunicare. Felicitări Pion Media!

Dan Gheorghe, Manager AutoKappa
Reprezentanții Pion Media au devenit parte a echipei mele pentru că au întregit valorile pe care le apreciez. Onestitate, seriozitate, tenacitate, dar mai ales valoarea umană și caracterul fiecărui om care poartă emblema Pion Media. Dată fiind experiența de până acum, sunt sigur că vom avea un viitor luminos, plin de realizări și provocări.
Cătălin Pătru, Director Marketing Metalcom
Dan Dorian Cherciu
Am avut ocazia să lucrez cu cei de la Pion Media pentru o campanie de digital marketing. Încă de la început am găsit o echipă tânără și entuziastă, gata să răspundă cu promptitudine oricăror solicitări. Și-au respectat angajamentele luate la începutul proiectului și au livrat rezultatele promise, dovedind seriozitate. Îi recomand cu căldură tuturor celor care caută un partener de încredere pentru a-i ajuta în dezvoltarea afacerii lor în mediul online.
Dan Dorian Cherciu, Account Manager Polisea

Servicii publicitate adiacente

Pe lângă servicii de promovare Google Ads și campanii pay per click, te putem ajuta și cu următoarele servicii de publicitate.

Creare site web

Realizare site prezentare profesional sau magazin online la standarde internaționale. Design personalizat, adaptat pentru mobil, optimizare SEO, panou de administrare, mentenanță web specializată.

Ședințe foto & video

Îți oferim ședințe foto business profesionale și producție video corporate, în funcție de nevoile și obiectivele brand-ului tău.

Vreau campanii Google Ads!

Tu vrei, iar noi putem să îți oferim. Așa că hai să ne cunoaștem! 🙂

„O echipă excepțională, foarte buni pe domeniul lor, cu care am reușit să comunic foarte bine și care m-au ajutat de la partea de branding, logo și până la partea de site, Google marketing. Îi recomand cu încredere.”

Camelia Vasile

Psihoterapeut

Ana

Consultant Pion Media

Trimițând acest mesaj ești de acord să fi contactat.