Targeteaza clientii potriviti prin campanii PPC!

Ai auzit adesea ca, dupa o vreme, cea mai mare parte din vanzarile unui business online sunt aduse de campaniile PPC. Si ai auzit bine! Obtii conversii daca lucrezi cu profesionisti care se pot ocupa de setarea campaniilor tale, astfel incat ele sa converteasca. Iar noi iti oferim:

  • Optimizarea bugetului investit
  • Monitorizare permanenta a campaniei
  • Raport cu privire la rezultatele obtinute
Vreau campanii PPC!

Ai incercat pana acum campanii PPC si nu ai obtinut niciun rezultat?

Este posibil sa te confrunti cu una dintre urmatoarele probleme:

Ce tip de campanii PPC putem realiza pentru tine

Nu trebuie sa intuiesti tu ce campanie ti se potriveste. Suntem aici sa te consiliem!

Campanii prin reteaua de cautare (Search Network)

Folosind cuvinte cheie, poti ajunge mai usor la publicul tau tinta.

Campanii prin reteaua de display

Reteaua display iti pune la dispozitie spatiul publicitar pe care il poti folosi pentru a transmite mesaje prin anunturi grafice si text. Ea este reprezentata de Google si partenerii sai.

Campanii de trafic catre website sau magazin

Atrage trafic catre website-ul sau magazinul tau online, prin anunturi atractive in Social Media. Insa, nu inainte de a ne asigura ca website-ul sau magazinul tau online sunt suficient de atractive.

Campanii PPC pe baza de continut Video

Anunturile video sunt tot mai populare si pot fi distribuite prin campanii PPC pe Facebook, Instagram si YouTube.

Campanii de retargeting

Au cumparat o data din magazinul tau online? Ce ar fi sa-i retargetezi? Sau poate doar au aflat despre serviciul tau si au nevoie sa le reamintesti de ce i-a atras produsul tau. Indiferent care este raspunsul, campaniile de retargeting, bine optimizate, aduc rezultate excelente.

Campanii PPC pentru generare de lead-uri

Vrei sa aduni o baza de date relevanta pe care sa o targetezi apoi cu reclame despre produsele sau serviciile tale? Vrei sa iti cresti numarul de abonati la serviciul newsletter? Atunci o campanie pentru generare de leaduri este potrivita strategiei tale.

80% dintre oameni cauta informatii online inainte de a cumpara ceva

Chiar daca dorinta de cumparare exista, important este ca potentialii clienti sa te aleaga pe tine.

Intrebari frecvente

Pe langa rapoartele privind rezultatele, pe care ti le vom trimite in fiecare luna, impreuna cu tine, setam anumite obiective pentru expunere. De exemplu: daca doresti ca oferta ta sa se concretizeze in apeluri telefonice din partea celor care ar putea fi interesati de promotia ta, noi putem seta campania potrivita.

Ai nevoie daca iti doresti sa cresti audienta website-ului sau canalelor tale Social Media. De exemplu, Facebook-ul arata postarile tale doar la cel mult 10% din cei care au apreciat pagina ta. Impactul este scazut deoarece si volumul de continut este foarte ridicat si se lupta pentru un spatiu de display limitat.

De regula, poti sesiza o scadere a reach-ului organic, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te panichezi. Poti pastra o pozitie buna a website-ului sau postarilor tale, oferind in continuare continut original si relevant pentru audienta. De asemenea, nu uita nici de optimizare SEO care este valabila oricand.

Foloseste campaniile PPC in avantajul afacerii tale!

  • Campanii prin reteaua de cautare (Search Network)
  • Campanii prin reteaua de display
  • Campanii de trafic catre website sau magazin
  • Campanii PPC pe baza de continut Video
  • Campanii de retargeting
  • Campanii PPC pentru generare de lead-uri
Vreau campanii PPC!