Loading...
Creare Logo2019-05-14T11:37:52+00:00

LOGO DESIGN

Nu este suficient sa spui povestea unui brand. Ca sa inteleaga mai bine, oamenii trebuie sa vada dincolo de cuvinte. Ai nevoie de elemente de design care sa te ajute sa ilustrezi intr-o maniera creativa continutul. Asa ca alege servicii de realizare logo profesionale. Prin serviciile de creare logo acceptam provocarea de a te ajuta sa gasesti designul potrivit.

LOGO DESIGN – BENEFICIILE SERVICIILOR DE CREARE LOGO

ETAPE CREARE LOGO

Ca sa ne asiguram ca totul merge bine, am gasit un sistem prin care putem sa-ti oferim logoul de care ai nevoie. Gasesti mai jos cele mai importante etape privind procesul unui logo design.

Documentatie

Nu incepem niciodata realizarea unui logo fara sa ne documentam temeinic. Astfel, descoperim informatii importante si pertinente referitoare la afacerea si principiile clientului.

Concept

Pe baza informatiilor si analizelor de piata creionam mai multe concepte de logo care s-ar putea plia pe client. Apoi incepem sa schitam designul grafic.

Creatie

Procesul de realizare a logoului este unul complex, bazat pe creativitate si rabdare. Ne place sa jonglam cu elementele grafice pentru a ajunge la armonia perfecta.

Livrare

Cand vine vorba de logo design, luam lucrurile in serios. Astfel, livram intotdeauna clientilor la timp mai multe modele de logouri, oferindu-le posibilitatea de a alege.

AU INCREDERE IN NOI

CE SPUN CLIENTII DESPRE NOI

„Nimeni nu e perfect, dar o echipa poate fi! Aceasta este deviza dupa care ne-am ghidat atunci cand am ales sa colaboram cu Pion Media.”

Dan Gheorghe, Manager AutoKappa
„O echipa tanara, dar rezultatele pe care ni le-au aratat pana acum demonstreaza ca au experienta necesara in domeniu.”
Mariana Florea, manager Maya Fashion
„Colaborarea cu o echipa de profesionisti este, intotdeauna, o experienta deosebita si care se cere repetata. PION MEDIA are o astfel de echipa.”
Andreea Ciobanu, manager BizExpert
„Pion Media a fost in dezvoltarea noastra un „pion” important din toate punctele de vedere.”
Mirela Scorleanu, director vanzari Hotel Europeca

„Rezultatul muncii lor a depasit toate asteptarile noastre, contribuind pe deplin la promovarea afacerii noastre in mediul online.”

Simona Popeci, director marketing Popeci Utiliaj Greu

„Reprezentantii Pion Media au devenit parte a echipei mele pentru ca au intregit valorile pe care le apreciez.”

Catalin Patru, director marketing Metalcom

VREI UN LOGO PERSONALIZAT?

Pregateste-te sa incepem aventura!

DA, VREAU UN LOGO