Procesul tau de branding incepe cu noi!

Indiferent daca ai o afacere la inceput de drum sau daca esti interesat sa investesti mai mult in procesul de (re)branding, ai alaturi o echipa care iti va oferi solutii de design adaptate afacerii tale. Ai ajuns in locul potrivit, daca ai nevoie de materiale de branding:

  • Originale
  • Creative
  • Atractive
Vreau servicii branding!

Pierzi peste 80% dintre clientii tai daca nu ai un brand bine definit!

Daca nu ai un brand bine definit, s-ar putea sa te confrunti cu una dintre urmatoarele probleme:

Succesul in mediul online incepe cu identitatea de brand

Identitatea vizuala inseamna tot ce are legatura cu o companie, firma sau produs, scopul final al eforturilor depuse fiind acela de a crea si promova un brand, atat in mediul online, cat si in mediul offline. Practic, identitatea vizuala include toate elementele vizuale si auditive care definesc o companie sau un produs, ajutand in acelasi timp la identificarea rapida, eficienta si usoara a acesteia.

Pozitionare

Fii diferit prin intermediul tuturor elementelor de identitate vizuala: de la logo si slogan, pana la brosuri, website sau cartea de vizita.

Recunoastere

Prin crearea unei identitati vizuale de calitate oamenii ajung sa recunoasca usor produsele sau serviciile tale.

Profesionalism

Arata-le oamenilor ca esti un adevarat profesionist. Foloseste elemente de identitate vizuala care sa transmita acest lucru.

Ce presupune un proces de branding

Fiindca primele impresii conteaza!

Intrebari frecvente

In primul rand, oricarui brand aflat la inceput de drum, noi ii recomandam un pachet de baza care include: logo, carte de vizita si letterhead (foaie A4 personalizata). Apoi, putem discuta si de alte elemente de brand, in functie de necesitatile fiecaruia. De exemplu, pentru cafenele si restaurante, luam in calcul si varianta de meniuri.
In functie de pachetul de branding ales si conform contractului, sunt prevazute o serie de modificari. Si pentru ca ne place ca tu sa ai de unde alege si sa gasesti ceea ce ti se potriveste, in cazul anumitor materiale de branding, iti oferim mai multe variante de design.

Care sunt elementele de identitate vizuala pe care le putem realiza pentru tine?

  • Logo
  • Carti de vizita, foi A4
  • Design pliante & flyere
  • Design rollup
  • Design meniu
  • Bannere
Vreau servicii branding!