Loading...
Identitate vizuala2019-03-27T15:13:19+00:00

IDENTITATE VIZUALA

Identitatea vizuala inseamna tot ce are legatura cu o companie, firma sau produs, scopul final al eforturilor depuse fiind acela de a crea si promova un brand, atat in mediul online, cat si in mediul offline.

Practic, identitatea vizuala include toate elementele vizuale si auditive care definesc o companie sau un produs, ajutand in acelasi timp la identificarea rapida, eficienta si usora a acestora. Cand spunem identitate vizuala, spunem logo, simbol, slogan, carti de vizita, plicuri, foi branduite, website, reviste, brosuri, pliante, imprimari pe diverse materiale sau orice alta cale de comunicare vizuala, dar si auditiva.

CU CE TE AJUTA IDENTITATEA VIZUALA?

PASI CREARE IDENTITATE VIZUALA

Analiza personalizata

Ne intalnim, ne bem cafeaua impreuna si ne apucam de treaba. Mai intai, realizam o analiza personalizata a brandului tau. Apoi decidem ce este de facut.

Strategie

Cheia succesului este intotdeauna data de o buna organizare. Astfel, actionam dupa strategii bine puse la punct si adaptate mereu domeniului tau de activitate.

Comunicare

Pastram legatura in permanenta pentru a te informa ce se intampla cu evolutia brandului tau. Daca ai nevoie de ajutor sau ai o nelamurire, suntem aici pentru tine.

Respectarea termenelor

Pentru ca a livra la timp inseamna a-ti multumi clientul, respectarea termenelor limita este un lucru esential pentru noi.

AU INCREDERE IN NOI

CE SPUN CLIENTII DESPRE NOI

„Nimeni nu e perfect, dar o echipa poate fi! Aceasta este deviza dupa care ne-am ghidat atunci cand am ales sa colaboram cu Pion Media.”

Dan Gheorghe, Manager AutoKappa
„O echipa tanara, dar rezultatele pe care ni le-au aratat pana acum demonstreaza ca au experienta necesara in domeniu.”
Mariana Florea, manager Maya Fashion
„Colaborarea cu o echipa de profesionisti este, intotdeauna, o experienta deosebita si care se cere repetata. PION MEDIA are o astfel de echipa.”
Andreea Ciobanu, manager BizExpert
„Pion Media a fost in dezvoltarea noastra un „pion” important din toate punctele de vedere.”
Mirela Scorleanu, director vanzari Hotel Europeca

„Rezultatul muncii lor a depasit toate asteptarile noastre, contribuind pe deplin la promovarea afacerii noastre in mediul online.”

Simona Popeci, director marketing Popeci Utiliaj Greu

„Reprezentantii Pion Media au devenit parte a echipei mele pentru ca au intregit valorile pe care le apreciez.”

Catalin Patru, director marketing Metalcom

Creaza-ti acum o identitate vizuala!

Noi iti oferim ceea ce ce iti trebuie!

DA, VREAU SA-MI PERSONALIZEZ IDENTITATEA