Parerea pe care clientii nostri o au despre noi, este cea mai de pret arma

Ce spun o parte din colaboratorii nostri?

Compania Pion Media ne-a fost recomandata de o cunostinta - deja il ajutasera pe acesta cu servicii de calitate, o parte din ele vazandu-le chiar noi personal. De aici si pana la a ne intalni si discuta nu a mai durat mult. Sunt intr-adevar o echipa tanara, dar rezultatele pe care ni le-au aratat pana acum demonstreaza ca au experienta necesara in domeniu. Vom continua colaborarea cu ei si ii recomandam cu placere.

Mariana Florea
manager Maya Fashion

Colaborarea cu echipa Pion Media a fost una foarte frumoasa. Lucrurile s-au desfasurat intr-un mod cursiv. Am fost consiliata pe parcursul intregii colaborari. Toate materialele cerute au fost realizate la standarde inalte de calitate, iar comunicarea s-a realizat intr-un mod profesional. Voi continua sa colaborez cu aceasta echipa si ii recomand cu incredere.


Roxana Serbanescu
manager Hotel La Rocca

 • Multumesc mult echipei Pion Media, o echipa de tineri pasionati, de la care ai ce sa inveti. Am avut norocul de a intalni exact echipa ce se potrivea cel mai bine cu ceea ce imi doream. Sunt foarte multumita de rezultat asa ca nu pot decat sa multumesc inca o data.

  Luminita Obrejan, manager Castelul Maria
 • Pe parcursul colaborarii, echipa Pion Media ne-a modelat ideile si le-a imbunatatit, iar rezultatul a fost vizibil aproape instantaneu. Incurajam toti potentialii clienti ai acestei echipe sa nu ezite in a colabora cu aceasta firma care tine cont de dorintele clientilor si le dirijeaza in directia optima pentru cea mai buna promovare oferita pe piata.

  Mihaela Godeanu, manager La Creperie
Evenimente Curtea Regala
 • La inceputul activitatii ma bazam foarte mult pe entuziasm, care de multe ori nu era atributul necesar in alegerea furnizorilor, dar cumuland experienta deciziile s-au luat potrivit nevoilor noastre. Astfel, cerand recomandari am cunoscut echipa Pion Media, condusa de persoane cu dorinta si putere de intelegere a necesitatilor de promovare in mediul online ale unei societati. Daca pana la semnarea primului contract de colaborare cu Pion Media am facut o serie de analize, la semnarea celui de al doilea contract nu am ezitat, simtind convingerea unui cautator de comori in fata unei descoperiri. Adancindu-se colaborarea noastra, intalnirile dintre noi au devenit mai frecvente si am observat adevarata munca din spate, ce uneori nu se vede si implicit nu este apreciata la adevarata valoare. In concluzie, consider ca asumandu-mi responsabilitatea alegerii facute imaginea, vanzarile, profitul vor creste. Merita sa le creasca credibilitatea, astfel ii recomand cu toata increderea!

  Cristi Puscu, manager Curtea Regala
 • Colaborarea noastra cu Pion Media a inceput timid, dar profesionalismul, inventivitatea si promptitudinea de care aceasta echipa tanara a dat dovada, ne-au convins pe deplin sa continuam impreuna. Rezultatul muncii lor a depasit toate asteptarile noastre, contribuind pe deplin la promovarea afacerii noastre in mediul online. Recomandam cu incredere Pion Media!

  Simona Popeci, director marketing Popeci
AutoKappa
 • Nimeni nu e perfect, dar o echipa poate fi! Aceasta este deviza dupa care ne-am ghidat atunci cand am ales sa colaboram cu Pion Media. Obiectivul nostru a fost sa lucram cu o echipa de marketing tanara, dinamica, transparenta in comunicare, intr-un climat informal. Si am reusit! De-a lungul a 5 ani de parteneriat am construit impreuna o relatie profesionala, onesta, bazata pe flux informational si coeziune, dar si o relatie personala directa, bazata pe uniune de sentimente si idei. Povestea Autokappa merge mai departe si datorita echipei de marketing Pion Media, care prin consecventa, competenta si creativitate isi eficientizeaza permanent strategiile pentru ca noi sa avem notorietate pe toate canalele de comunicare. Felicitari Pion Media!

  Alina Gheorghe, director marketing Autokappa
 • Te iubim pe tine si echipa ta si ne place ceea ce ai facut cu Find Au Pair. Imi amintesc ca ai spus inca de la inceput ca "FAP este un cal pe moarte" - cata dreptate ai putut avea! Daca nu erai tu, acum am fi fost pe butuci. Vom colabora pentru tot restul vietii asa ca ai grija - avem nevoie de tine!

  Alastair McAtee, manager Find Au Pair
 • Am ales compania Pion Media pentru a creste expunerea brandului Helin in mediul online, in special pe social media. Inca de la inceputul colaborarii au venit cu idei si sugestii ingenioase care in timp au avut ca impact o crestere simtitoare, rezultate vizibile in trafic dar si in cresterea interactiunii cu publicul nostru tinta. Echipa tanara si mereu la curent cu noile tendinte in materie de marketing online sunt atuul acestei companii. Recomand cu incredere serviciile oferite de Pion Media!

  Laurian Stroe, manager Helin
 • Draga Razvan,
  Felicitari maxime pentru cum tu si echipa de la Pion Media v-ati miscat cu site-ul meu. Optimizare la web development, online campaign, comunicare cu clientul totul la superlativ.
  Pentru cine citeste: recomand!
  Cu prietenie,
  Cristian

  Cristian Nicolae, manager Cristian Nicolae Inspiration
 • Am avut ocazia sa lucrez cu cei de la Pion Media pentru o campanie de digital marketing. Inca de la inceput am gasit o echipa tanara si entuziasta, gata sa raspunda cu promptitudine oricaror solicitari. Si-au respectat angajamentele luate la inceputul proiectului si au livrat rezultatele promise, dovedind seriozitate. Ii recomand cu caldura tuturor celor care cauta un partener de incredere pentru a-i ajuta in dezvoltarea afacerii lor in mediul on-line.

  Dan Dorian Cherciu, account manager Polisea
 • Pion Media ne-a ajutat sa realizam cel mai mare proiect comercial planificat de compania noastra. Shopping Romania este proiectul nostru de suflet pe care aceasta echipa l-a transpus in realitate intr-un mod extrem de profesional si orientat pe publicul nostru targhetat. In cateva cuvinte putem sa caracterizam implicarea Pion Media in proiectul Shopping Romania astfel: dedicare, seriozitate, respect pentru deadline-uri si o foarte buna comunicare. Recomandam cu incredere serviciile acestei companii pentru orice proiect online, indiferent de amploarea acestuia. Echipa de profesionisti ne-a demonstrat ca orice provocare poate fi transpusa intr-un website de calitate alcatuit exact conform cerintelor.

  Ruxandra Cuna, manager Shopping Romania
 • Recomand cu drag Pion Media, o echipa tanara, dinamica si cel mai important dornica sa satisfaca si cei mai exigenti clienti (pe cei ca mine)! Va multumesc dragilor pentru frumosul site, pentru amabilitatea si fair play-ul cu care ati tratat proiectul nostru!

  Andra Dina, manager Hanul Andritei
 • Aflasem de la prieteni ca Pion Media isi trateaza cu seriozitate clientii, dar am avut ocazia sa ne convingem. I-am cunoscut si ne-am bucurat sa gasim un colectiv tanar, care s-a ridicat la nivelul asteptarilor noastre. Au fost de un real folos recomandarile lor, sunt profesionisti, dedicati foarte atent muncii lor. Astfel, avem un site minunat, foarte util in activitatea noastra. Va multumim pentru aportul dumneavoastra, pentru sfaturile suplimentare si pentru intreaga colaborare! Cu siguranta, data viitoare va fi curand!

  Florinel Belega, manager FBMedia
 • Colaborarea cu Pion Media a fost foarte frumoasa si benefica. A fost singura echipa care a reusit sa implementeze tehnic toate ideile pe care le-am avut si au reusit sa faca un website de care sunt cu adevarat multumita. Multumesc Razvan si Silviu pentru suportul oferit si cu siguranta o sa apelez tot la voi si pentru urmatoarele proiecte.

  Cristina Koriche, manager Lapte de Mama
 • First Class Croatia fiind un business in crestere ne-am ales furnizorii de servicii cu grija si suntem foarte incantati de toate serviciile pe care Pion Media ni le-a oferit. Razvan Marian si echipa sa ofera solutii super cererilor noastre si au fost acolo sa ne asiste la toate proiecte pe care am decis sa le implementam in website/afacere. Este intotdeauna minunat sa auzim sugestiile celor de la Pion Media chiar daca s-ar putea sa nu le implementam toate dar, este in aceeasi masura important sa vedem care sunt posibilitatile noastre. Cu siguranta ii recomandam ca pe o echipa profesionista si foarte muncitoare.

  Tea Maricic, director general First Class Croatia

Vrei sa cautam solutii impreuna?

Vrei ca afacerea ta sa evolueze? Ai nevoie de o viziune noua si de sfaturi pentru a-ti imbunatati prezenta pe piata? Atunci hai sa ne cunoastem si sa cautam solutii impreuna!

Agentie de publicitate Craiova
Str. Brazda lui Novac,
nr. 101, bl. 29 IVB1, parter,
Craiova, Romania

SUS