AutoKappa

AutoKappa este un service auto modern si profesionist lansat pe piata in anul 2004. Desi initial principalul domeniu de activitate consta in comercializarea pieselor si accesoriilor din import prin intermediul magazinelor auto detinute, incepand cu anul 2008 AutoKappa a infiintat primul service auto. Cu mai mult de 10 ani de experienta in domeniul auto, AutoKappa ofera servicii bazate pe calitate si profesionalism, fiind un nume greu in industria auto din oras.

Dupa o colaborare de 5 ani ne declaram multumiti de progresul facut de colaboratorul nostru. in 2016 Autokappa a fost desemnat cel mai bun service auto in cadrul Galei Best of Craiova. Ne bucuram ca i-am putut oferi serviciile noastre de web development, branding si marketing.

Alina Gheorghe

Marketing Manager Autokappa
  • Nimeni nu e perfect, dar o echipa poate fi!
    Aceasta este deviza dupa care ne-am ghidat atunci cand am ales sa colaboram cu Pion Media. Obiectivul nostru a fost sa lucram cu o echipa de marketing tanara, dinamica, transparenta in comunicare, intr-un climat informal. Si am reusit! De-a lungul a 5 ani de parteneriat am construit impreuna o relatie profesionala, onesta, bazata pe flux informational si coeziune, dar si o relatie personala directa, bazata pe uniune de sentimente si idei.
    Povestea Autokappa merge mai departe si datorita echipei de marketing Pion Media, care prin consecventa, competenta si creativitate isi eficientizeaza permanent strategiile pentru ca noi sa avem notorietate pe toate canalele de comunicare.
    Felicitari Pion Media!

Vrei sa cautam solutii impreuna?

Vrei ca afacerea ta sa evolueze? Ai nevoie de o viziune noua si de sfaturi pentru a-ti imbunatati prezenta pe piata? Atunci hai sa ne cunoastem si sa cautam solutii impreuna!

Agentie de publicitate Craiova
Str. Brazda lui Novac,
nr. 101, bl. 29 IVB1, parter,
Craiova, Romania

SUS