Maya fashion

Maya Fashion®, un brand din industria de wedding, creaza cu pasiune si dedicare de mai bine de 20 de ani rochii de mireasa pentru femeile care isi doresc sa se simta speciale si puternice. Materialele calitative folosite, profesionalismul si atentia la detalii transpusa in fiecare tinuta in parte au transformat brandul Maya Fashion intr-unul dintre cele mai renumite branduri nationale din domeniul wedding.

Colaboram cu Maya Fashion din 2007, atat pe parte de web development cat si pe parte de marketing digital si branding. Adaptabilitatea la nevoile clientului si capacitatea de a intelege atat piata de desfacere cat si modul de lucru al companiei, au facut din colaborarea nostra una eficienta, productiva si incununata de succes.

Eugen & Mariana Florea

Manageri Maya Fashion
  • Compania Pion Media ne-a fost recomandata de o cunostiinta - deja il ajutasera pe acesta cu servicii de calitate, o parte din ele vazandu-le chiar noi personal. De aici si pana la a ne intalni si discuta nu a mai durat mult. Sunt intr-adevar o echipa tanara, dar rezultatele pe care ni le-au aratat pana acum demonstreaza ca au experienta necesara in domeniu. Vom continua colaborarea cu ei si ii recomandam cu placere.

Vrei sa cautam solutii impreuna?

Vrei ca afacerea ta sa evolueze? Ai nevoie de o viziune noua si de sfaturi pentru a-ti imbunatati prezenta pe piata? Atunci hai sa ne cunoastem si sa cautam solutii impreuna!

Agentie de publicitate Craiova
Str. Brazda lui Novac,
nr. 101, bl. 29 IVB1, parter,
Craiova, Romania

SUS