Loading...
Security Audit2019-03-27T15:23:48+00:00

SECURITY AUDIT

Securitatea website-ului tau este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa oferi cea mai buna experienta de navigare online clientilor si partenerilor.

CU CE TE AJUTA UN AUDIT DE SECURITATE?

PASI REALIZARE AUDIT DE SECURITATE

Audit complet

Intocmim unui audit complet privind securitatea retelei, a traficului, a accesului, a sistemelor de operare si comunicatiilor de date. Vom identifica mai intai caile de acces in retea, testand cu atentie securitatea acestora.

Raport de activitate

Dupa realizarea unei evaluari complete, vom elabora un raport final care cuprinde informatii despre fiecare problema si despre vulnerabilitatile pe care le-am identificat in timpul auditului. Totodata, raportul va contine recomandari.

Training angajati

Chiar daca am reusit sa stabilim un echilibru in ceea ce priveste securitatea online, nu putem spune ca este suficient. Angajatii care lucreaza cu mediul online trebuie sa fie temeinic instruiti in ceea ce priveste securitatea online.

Implementarea solutiilor

Solutiile oferite in ceea ce priveste problemele de securitate difera de la o firma la alta. Acestea sunt personalizate, insa vizeaza o dezvoltare pe termen lung. Totodata, venim in permanenta actualizari si adaugiri, in functie de necesitati.

AU INCREDERE IN NOI

CE SPUN CLIENTII DESPRE NOI

„Nimeni nu e perfect, dar o echipa poate fi! Aceasta este deviza dupa care ne-am ghidat atunci cand am ales sa colaboram cu Pion Media.”

Dan Gheorghe, Manager AutoKappa
„O echipa tanara, dar rezultatele pe care ni le-au aratat pana acum demonstreaza ca au experienta necesara in domeniu.”
Mariana Florea, manager Maya Fashion
„Colaborarea cu o echipa de profesionisti este, intotdeauna, o experienta deosebita si care se cere repetata. PION MEDIA are o astfel de echipa.”
Andreea Ciobanu, manager BizExpert
„Pion Media a fost in dezvoltarea noastra un „pion” important din toate punctele de vedere.”
Mirela Scorleanu, director vanzari Hotel Europeca

„Rezultatul muncii lor a depasit toate asteptarile noastre, contribuind pe deplin la promovarea afacerii noastre in mediul online.”

Simona Popeci, director marketing Popeci Utiliaj Greu

„Reprezentantii Pion Media au devenit parte a echipei mele pentru ca au intregit valorile pe care le apreciez.”

Catalin Patru, director marketing Metalcom

Security Audit – solutia de care ai nevoie!

Noi iti oferim ceea ce ce iti trebuie!

VREAU UN AUDIT DE SECURITATE