Loading...
Servicii2018-10-15T12:52:58+00:00

Branding

Brandingul nu reprezinta doar un logo, o carte de vizita sau un catalog de prezentare, ci este experienta pe care o oferi consumatorilor. Felul in care te prezinti, emotiile pe care le creezi si povestea pe care o spui transforma un brand intr-o entitate individuala si il plaseaza in lumina reflectoarelor. Ceea ce transmitem in piata conteaza, de aceea, ne propunem ca impreuna cu tine sa investim in calitate.

Design

Nu este suficient doar sa spui o poveste, trebuie sa o si reprezinti grafic. Armonia dintre linii, asocierea culorilor, umbrele sau efectele trebuie sa personifice brandul tau si sa transmita personalitatea si esenta sa. Daca branding inseamna felul in care iti spui povestea, prin design o transmiti in mod vizual, acesta insumand toate materialele grafice prin intermediul carora brandul tau se face cunoscut.

LOGO DESIGN
IDENTITATE VIZUALA

Web Design

Crearea unui website modern, la standarde internationale, care se incarca rapid, cu un design relevant si informatie bine structurata, reprezinta o prioritate pentru o buna prezenta online. Foloseste tot ce e mai bun in mediul online pentru a crea o prezenta impunatoare si in acelasi timp atractiva pentru potentialii tai clienti!

MAGAZIN ONLINE
SECURITY AUDIT
BLOG
WEBSITE DE PREZENTARE

Marketing

Marketingul este modul prin care construiesti relatia dintre brandul tau si consumator in mediul online si offline. Totodata, este activitatea prin care intelegi nevoile pietei si iti adaptezi produsul sau serviciile in functie de cerintele acesteia. Iar apoi, cu ajutorul diferitelor instrumente si a unei doze de creativitate, ideile tale sunt prezentate si puse in valoare.

SOCIAL MEDIA
COPYWRITING
CAMPANII PPC
EMAIL MARKETING
SMS MARKETING
FOTOGRAFIE DE PRODUS

GDPR

Iti oferim servicii complete de aplicare a normelor GDPR. Analizam modul cum sunt gestionate datele cu caracter personal in cadrul companiei tale sau in interactiunea cu tertii externi, apoi redactam si implementam procedurile de care ai nevoie pentru a fi in conformitate cu normele europene.

AFLA MAI MULTE

Hai sa ne cunoastem!

Servicii diverse, complete si eficiente la doar un click distanta.

CONTACTEAZA-NE