Primul pas pentru a te face remarcat online: website de prezentare

Te-ai saturat ca oamenii sa nu gaseasca informatii despre afacerea ta? Sau poate te-ai saturat ca ei sa ajunga la concurenta? Indiferent de motiv, o imagine online atractiva incepe cu un website de prezentare ce include:

 • Design modern si personalizat
 • Optimizare SEO
 • Design responsive
Vreau website de prezentare!

Impresioneaza-ti clientii in 0,05 secunde!

Stii deja ca prima impresie conteaza. Insa, in online lucrurile sunt mult mai rapide de atat. Este nevoie de doar 0.05 secunde pentru ca un utilizator sa decida daca ii place sau nu website-ul tau. Iar daca vizitatorii aleg sa paraseasca rapid website-ul tau, s-ar putea sa te confrunti cu una dintre problemele urmatoare:

Website de prezentare

Prin serviciul de creare website poti arata clientilor si partenerilor tai ce presupune mai exact activitatea ta online. In plus, te bucuri de urmatoarele facilitati.

Optimizare SEO

Website-ul si continutul acestuia vor fi optimizate pentru a facilita o buna pozitionare in rezultatele motoarelor de cautare.

Website multilingual

In cazul in care ai nevoie de un website in mai multe limbi, ne putem ocupa de traducerea continutului necesar.

Securitate online

Website-ul tau va avea un grad de securitate ridicat pentru a fi protejat impotriva virusilor si altor tipuri de atacuri cibernetice.

Transmite mesajul potrivit

Spune-le oamenilor interesati de produsele si/sau serviciile tale povestea ta, intr-un limbaj accesibil, prin intermediul unui website de prezentare atractiv.

Creste gradul de incredere

Ofera-le vizitatorilor online toate detaliile despre produsele/serviciile pe care le oferi, prin continut relevant si articole de blog. Odata ce te vor considera o sursa de autoritate, vor alege sa cumpere de la tine.

Vinde online

Chiar daca nu ai un magazin cu vanzare directa, poti folosi website-ul de prezentare pentru a comunica celor care te urmaresc ofertele si promotiile in vigoare.

Detalii de contact

Nu degeaba se spune ca un website este asemenea unei carti de vizita. Ofera-le vizitatorilor tai toate detaliile de contact pentru a putea intra rapid in legatura cu tine.

Fiindca primele impresii conteaza!

Intrebari frecvente

O pagina de Facebook nu este de ajuns. In primul rand, website-ul de prezentare vine cu avantajul de a putea organiza informatia despre compania ta, fara ca aceasta sa se piarda printre mii de postari, in feed.

In al doilea rand, pe website poti povesti oamenilor mai multe despre produsele si/sau serviciile tale, optimizand continutul pentru ca ei sa te gaseasca, folosind anumite cuvinte-cheie.

Suntem de acord cu faptul ca exista multi specialisti care ofera servicii de creare website de prezentare. Insa, alegand sa lucrezi cu o agentie, ai la dispozitia ta serviciile unei intregi echipei si nu doar ale unui specialist.

Astfel, noi ne putem ocupa de tot ce implica procesul de dinainte, in timpul si dupa realizarea website-ului tau.

Din echipa noastra fac parte oameni cu experienta care se pot ocupa de analiza brandului tau, crearea structurii si optimizarea ei, redactarea continutul relevant, realizarea fotografiilor sau a imaginilor si, nu in ultimul rand, promovarea website-ului.

Gresit. Statistic vorbind, oamenii inca citesc. Ori de cate ori isi doresc sa afle ceva, apeleaza la Internet, ca sursa principala de documentare.

Tocmai de aceea, informatia online trebuie sa fie bine redactata, optimizata prin cuvinte-cheie pentru cautarile populare ale motoarelor si sustinuta prin continut grafic relevant.

Ba mai mult, poti posta pe blog informatii despre produsele si serviciile tale, impartasind din experienta ta si prezentand avantajele.

Si pentru ca avem clienti care nu au timpul necesar pentru a se ocupa de articolele de pe blog, noi ii putem ajuta prin serviciul nostru de copywriting. Acelasi lucru poate fi valabil si pentru tine.

Atrage mai multi clienti cu ajutorul unui website de prezentare!

 • Design modern si personalizat
 • Continut strategic
 • Panou de administrare
 • Design responsive
 • Website multilingual
 • Interconectare platforme sociale
 • Optimizare SEO
 • Securitate online
 • Statistici & Monitorizare
Vreau website de prezentare!