Branding și identitate vizuală

O identitate vizuală bună în piață este conturată de materiale de branding concepute inteligent care să te diferențieze de concurență și să atragă clienții către produsele și serviciile oferite de compania ta.

Branding si Identitate Vizuala Craiova

Servicii branding la standarde internaționale

De ce să colaborezi cu agenția de branding Pion Media? Iată câteva motive!

20 de ani experiență

Servicii complete & personalizate

Comunicare transparentă

Standarde internaționale

Parteneriat pe termen lung

Suport tehnic specializat

Servicii branding personalizate

Servicii branding personalizate

Pornind de la logo-ul companiei, îți oferim design de brand personalizat pe mesajul și stilul companiei tale.

Design de produs

Branding de produs

Ambalaj soft, etichetă sau cutie împachetare – oferim servicii branding de produs complete.

Design materiale promovare

Design materiale promovare

Cărți de vizita, flyere, broșuri, cataloage, mape de prezentare, bannere și toată paleta de materiale promovare.

Colaborări de succes

De la start-up la brand internațional, iată câteva din brand-urile cu care ne mândrim! Vezi mai multe detalii în pagina clienți.

Portofoliu branding & identitate vizuală

Ești în căutare de servicii branding & identitate vizuală? Design de produs?

Sau poate design materiale de promovare? Iată câteva exemple din portofoliul nostru.

Adrian Stanulica
La Asociația Vasiliada spunem adesea că faptele bune sunt lumină, iar noi știm că lumina se așază în sfeșnic, pentru a lumina tuturor. Într-un astfel de moment i-am întâlnit pe cei de la Pion Media, când aveam nevoie de o echipă de profesioniști care să pună în lumină munca colegilor mei, a asistenților sociali, a psihologilor și a voluntarilor care formează echipa Asociației Vasiliada.

În felul acesta, ei ne-au ajutat să structurăm într-un mod profesionist și foarte accesibil, website-ul Asociației Vasiliada. Tot ei ne-au ajutat să punem în lumină diferite campanii și proiecte sociale prin flyere, afișe, dar și alte materiale, pe care le-am editat împreună cu ei.

Le mulțumesc foarte mult.

Adrian Stănulică, Președinte Asociația Vasiliada
Antonia Blendea
Pion Media nu este pentru noi doar o firmă care ne face brandingul, s-au transformat în prietenii noștri, cei pe care îi sunăm pentru sfaturi indiferent dacă problema depinde sau nu de ei, cei care sunt alături de noi și ne ajută să creștem în domeniul nostru și al căror exemplu îl urmăm, fiindcă și ei, sunt un tânăr cuplu care încearcă să realizeze ceva frumos împreună. Doi oameni minunați pentru care avem respect nemărginit.
Antonia Blendea, Asistent șef Drogheria Izvorul Tămăduirii
Tineri, entuziaști și foarte bine pregătiți profesional, pe scurt, o echipă de profesioniști.
Luiza Scărlătescu, Manager Redac
Camelia Vasile
O echipă excepțională, foarte buni pe domeniul lor, cu care am reușit să comunic foarte bine și care m-au ajutat de la partea de branding, logo și până la partea de site, Google marketing. Îi recomand cu încredere.
Camelia Vasile, Psihoterapeut
Razvan Pappa
Colaborarea cu Pion Media, pot spune că a avut un real succes, având în vedere relația cu noi, brand-ul RF Construct. Aceștia ne-au lansat în mediul online, cât și offline, creându-ne o imagine mult mai bună și profesionistă. Pot spune că aceștia sunt formați dintr-o echipă tânără, dinamică și profesionistă. Le mulțumim, pe această cale și vom continua colaborarea cu aceștia.
Răzvan Pappa, Manager General RF Construct

Servicii publicitate adiacente

Pe lângă servicii de branding & identitate vizuală, design de produs sau materiale promoționale, te putem ajuta și cu următoarele servicii de publicitate.

Creare site web

Realizare site prezentare profesional sau magazin online la standarde internaționale. Design personalizat, adaptat pentru mobil, optimizare SEO, panou de administrare, mentenanță web specializată.

Servicii marketing

Servicii publicitate oferite: analiză & strategie marketing, promovare social media, campanii sponsorizate (PPC), copywriting, optimizare SEO.

Ședințe foto & video

Îți oferim ședințe foto business profesionale și producție video corporate, în funcție de nevoile și obiectivele brand-ului tău.

Vreau servicii branding & identitate vizuală!

Tu vrei, iar noi putem să îți oferim. Așa că hai să ne cunoaștem! 🙂

„Mulțumim agenției Pion Media pentru colaborare; vom continua să folosim cu încredere serviciile voastre. Recomand agenția Pion Media tuturor celor care își doresc o imagine de calitate. Mulțumim!”

Marius Mierlă

Director Comercial Exflor

Ana

Consultant Pion Media

Trimițând acest mesaj ești de acord să fi contactat.