Maya Fashion

„Confort. Naturalețe. Relaxare”

Maya Fashion este un brand care materializează vise și momente de neuitat pentru fiecare mireasă.

Din pasiune pentru creație, Maya Fashion a dat viață viziunilor a mii de cliente, livrând rochii de mireasă sofisticate, elegante și confortabile acestora.

Provocări

Identitatea vizuală lipsită de marketing digital reprezintă o carapace care, deși existentă, nu are nimic de protejat. Secolul în care trăim este definit de marketingul digital. Majoritatea brandurilor căștiga recunoaștere națională prin intermediul website-ului de prezentare și al rețelelor sociale.

Maya Fashion a avut nevoie atât de website cât și de marketing digital, acestea ajutând brandul să atragă clienți și să își propulseze afacerea mai departe în piață. Aici a intervenit Pion Media, colaborarea cu noi obținând creșterea notorietății brandului la nivelul ridicat la care se află acum.

Probleme

Maya Fashion a avut nevoie de următoarele:

  • Website și SEO;
  • Managementul rețelelor de socializare (Instagram);
  • Crearea unui blog și conținut pentru acesta;
  • Materiale de branding;
  • Expunerea națională și internațională a brandului.

Rezultate

Strategiile noastre cresc interesul publicului și aduc nenumărate apariții media ale brandului, acestea fiind rezultate din rețelele de socializare, evenimentele promoționale, website și blog, alături de cercetarea continuă în adaptarea către cele mai potrivite modalități de promovare.

Pion Media a pavat cu succes drumul către notorietate pentru Maya Fashion, acesta fiind acum unul dintre cele mai recunoscute branduri de rochii de mireasă din România. Popularitatea sa continuă să crească, reușind să mențină tradiția de a înfrumuseța fiecare mireasă cu rochia perfectă la altar.

Ce am făcut?

  • Am proiectat un website potrivit, foarte accesibil pentru clienți datorită implementării unui design persuasiv. Am creat o rubrică de blog, unde adaugăm conținut pentru a crește traficul website-ului;
  • Am creat o pagină de Instagram, la nivelul căreia postăm frecvent. Am reușit să strângem un număr mai mare de 4000 de urmăritori, într-un mod organic. Rețelele de socializare au contribuit la recunoașterea brandului Maya Fashion de către reviste cu autoritate atât din Romania cât și din străinătate, majoritatea publicând articole despre companie în rubricile lor;
  • Pion Media a creat materiale de branding pentru evenimente, promoții pentru rețelele de socializare, spre exemplu: cărți de vizită, afișe, letterhead-uri și așa mai departe;
  • Compania noastră s-a ocupat de asemenea cu activități PR. Am fost persoanele de contact pentru organizatori de evenimente, colaboratori, influenceri, oferind toate informațiile necesare clientului nostru;
  • Succesul continuu de care s-a bucurat Maya Fashion a dus la deschiderea unui al doilea magazin în București, acesta având un număr foarte mare de clienți anual.

„Compania Pion Media ne-a fost recomandată de o cunoștință – deja îl ajutaseră pe acesta cu servicii de calitate, o parte din ele văzându-le chiar noi personal. De aici și până a ne întâlni și discuta nu a mai durat mult. Sunt într-adevăr o echipa tânără, dar rezultatele pe care ni le-au arătat până acum demonstrează că au experiența necesară în domeniu. Vom continua colaborarea cu ei și îi recomandăm cu plăcere.”

Mariana Florea, Manager Maya Fashion