Maya Fashion

„Confort. Naturalete. Relaxare”

Maya Fashion este un brand care materializeaza vise si momente de neuitat pentru fiecare mireasa.

Din pasiune pentru creatie, Maya Fashion a dat viata viziunilor a mii de cliente, livrand rochii de mireasa sofisticate, elegante si confortabile acestora.

Provocari

Identitatea vizuala lipsita de marketing digital reprezinta o carapace care, desi existenta, nu are nimic de protejat. Secolul in care traim este definit de marketingul digital. Majoritatea brandurilor castiga recunoastere nationala prin intermediul website-ului de prezentare si al retelelor sociale.

Maya Fashion a avut nevoie atat de website cat si de marketing digital, acestea ajutand brandul sa atraga clienti si sa isi propulseze afacerea mai departe in piata. Aici a intervenit Pion Media, colaborarea cu noi obtinand cresterea notorietatii brandului la nivelul ridicat la care se afla acum.

Probleme

Maya Fashion a avut nevoie de urmatoarele:

  • Website si SEO;
  • Managementul retelelor de socializare (Instagram);
  • Crearea unui blog si continut pentru acesta;
  • Materiale de branding;
  • Expunerea nationala si internationala a brandului.

Rezultate

Strategiile noastre cresc interesul publicului si aduc nenumarate aparitii media ale brandului, acestea fiind rezultate din retelele de socializare, evenimentele promotionale, website si blog, alaturi de cercetarea continua in adaptarea catre cele mai potrivite modalitati de promovare.

Pion Media a pavat cu succes drumul catre notorietate pentru Maya Fashion, acesta fiind acum unul dintre cele mai recunoscute branduri de rochii de mireasa din Romania. Popularitatea sa continua sa creasca, reusind sa mentina traditia de a infrumuseta fiecare mireasa cu rochia perfecta la altar.

Ce am facut?

  • Am proiectat un website potrivit, foarte accesibil pentru clienti datorita implementarii unui design persuasiv. Am creat o rubrica de blog, unde adaugam continut pentru a creste traficul website-ului;
  • Am creat o pagina de Instagram, la nivelul careia postam frecvent. Am reusit sa strangem un numar mai mare de 4000 de urmaritori, intr-un mod organic. Retelele de socializare au contribuit la recunoasterea brandului Maya Fashion de catre reviste cu autoritate atat din Romania cat si din strainatate, majoritatea publicand articole despre companie in rubricile lor;
  • Pion Media a creat materiale de branding pentru evenimente, promotii pentru retelele de socializare, spre exemplu: carti de vizita, afise, letterhead-uri si asa mai departe;

  • Compania noastra s-a ocupat de asemenea cu activitati PR. Am fost persoanele de contact pentru organizatori de evenimente, colaboratori, influenceri, oferind toate informatiile necesare clientului nostru;
  • Succesul continuu de care s-a bucurat Maya Fashion a dus la deschiderea unui al doilea magazin in Bucuresti, acesta avand un numar foarte mare de clienti anual.

„Compania Pion Media ne-a fost recomandata de o cunostinta – deja il ajutasera pe acesta cu servicii de calitate, o parte din ele vazandu-le chiar noi personal. De aici si pana a ne intalni si discuta nu a mai durat mult. Sunt intr-adevar o echipa tanara, dar rezultatele pe care ni le-au aratat pana acum demonstreaza ca au experienta necesara in domeniu. Vom continua colaborarea cu ei si ii recomandam cu placere.”

Mariana Florea, Manager Maya Fashion