Audit & strategie de marketing

Înainte să pornești la luptă, ai nevoie de un plan bine stabilit! Analizăm trecutul și prezentul brand-ului tău pentru a putea schița o strategie de marketing adecvată, mulată pe nevoile și obiectivele companiei tale.

Servicii brand management

De ce să colaborezi cu agenția de marketing digital Pion Media? Iată câteva motive!

20 de ani experiență

Servicii complete & personalizate

Comunicare transparentă

Standarde internaționale

Parteneriat pe termen lung

Suport tehnic specializat

Audit obiectiv

Suntem un terț obiectiv care analizează „la rece” toate aspectele referitoare la brand-ul tău și promovarea acestuia.

Strategie marketing personalizată

Creăm pentru fiecare brand o strategie personalizată în funcție de obiective, avatarul de client și piața în care activează.

Implementare în pași

Iți explicăm cum să implementezi campania de marketing în etape, în funcție de bugetul, resursele și nevoile brand-ului.

Management de brand

Monitorizăm brand-ul în piață, analizăm feedback-ul primit, testăm tehnici de refidelizare clienți și multe altele.

Colaborări de success

De la start-up la brand internațional, iată câteva din brand-urile cu care ne mândrim! Vezi mai multe detalii în pagina clienți.

Mihaela Godeanu
Pe parcursul colaborării, echipa Pion Media ne-a modelat ideile și le-a îmbunătățit, iar rezultatul a fost vizibil aproape instantaneu. Încurajăm toți potențialii clienți ai acestei echipe să nu ezite în a colabora cu această firmă care ține cont de dorințele clienților și le dirijează în direcția optimă pentru cea mai bună promovare oferită pe piață.
Mihaela Godeanu, Manager La Creperie
Marius Mierla
Mulțumim agenției Pion Media pentru colaborare; vom continua să folosim cu încredere serviciile voastre. Recomand agenția Pion Media tuturor celor care își doresc o imagine de calitate. Mulțumim!
Marius Mierlă, Director Comercial Exflor
Nimeni nu e perfect, dar o echipă poate fi!Aceasta este deviza după care ne-am ghidat atunci când am ales să colaborăm cu Pion Media. Obiectivul nostru a fost să lucrăm cu o echipă de marketing tânără, dinamică, transparentă în comunicare, într-un climat informal.

Și am reușit! De-a lungul a 5 ani de parteneriat am construit împreună o relație profesională, onestă, bazată pe flux informațional și coeziune, dar și o relație personală directă, bazată pe uniune de sentimente și idei.

Povestea Autokappa merge mai departe și datorită echipei de marketing Pion Media, care prin consecvență, competență și creativitate își eficientizează permanent strategiile pentru ca noi să avem notorietate pe toate canalele de comunicare. Felicitări Pion Media!

Dan Gheorghe, Manager AutoKappa
Reprezentanții Pion Media au devenit parte a echipei mele pentru că au întregit valorile pe care le apreciez. Onestitate, seriozitate, tenacitate, dar mai ales valoarea umană și caracterul fiecărui om care poartă emblema Pion Media. Dată fiind experiența de până acum, sunt sigur că vom avea un viitor luminos, plin de realizări și provocări.
Cătălin Pătru, Director Marketing Metalcom
Dan Dorian Cherciu
Am avut ocazia să lucrez cu cei de la Pion Media pentru o campanie de digital marketing. Încă de la început am găsit o echipă tânără și entuziastă, gata să răspundă cu promptitudine oricăror solicitări. Și-au respectat angajamentele luate la începutul proiectului și au livrat rezultatele promise, dovedind seriozitate. Îi recomand cu căldură tuturor celor care caută un partener de încredere pentru a-i ajuta în dezvoltarea afacerii lor în mediul online.
Dan Dorian Cherciu, Account manager Polisea

Servicii publicitate adiacente

Pe lângă realizarea unui audit, unei strategii de marketing digital sau servicii de brand management, te putem ajuta și cu următoarele servicii.

Creare site web

Realizare site prezentare profesional sau magazin online la standarde internaționale. Design personalizat, adaptat pentru mobil, optimizare SEO, panou de administrare, mentenanță web specializată.

Ședințe foto & video

Îți oferim ședințe foto business profesionale și producție video corporate, în funcție de nevoile și obiectivele brand-ului tău.

Vreau o strategie de marketing

Tu vrei, iar noi putem să îți oferim. Așa că hai să ne cunoaștem! 🙂

„Pion Media nu este pentru noi doar o firmă care ne face brandingul, s-au transformat în prietenii noștri, cei pe care îi sunăm pentru sfaturi indiferent dacă problema depinde sau nu de ei, cei care sunt alături de noi și ne ajută să creștem în domeniul nostru și al căror exemplu îl urmăm, fiindcă și ei, sunt un tânăr cuplu care încearcă să realizeze ceva frumos împreună. Doi oameni minunați pentru care avem respect nemărginit.”

Antonia Blendea

Asistent Șef Drogheria Izvorul Tămăduirii

Ana

Consultant Pion Media

Trimițând acest mesaj ești de acord să fi contactat.