Pion Media – povestea noastra, parte din povestea ta

Cu sute de proiecte la activ, cu pasiune si dedicare, cu un spirit tanar, creativ si inovativ, suntem Pion Media: o agentie de publicitate careia ii plac provocarile si mereu in cautare de parteneri de nadejde.

La fel ca tine, am pornit la drum cu un vis ambitios. Nu stiam exact cum vor decurge lucrurile si nici ce impact va avea o agentie de publicitate. Stiam insa ca ne place sa spunem povestea unui brand si sa avem o viziune diferita a felului in care aceasta ar trebui spusa.

Si de atunci, fiecare proiect reprezinta un izvor de inspiratie, ocazia ideala de a ne depasi propriile limite si de a dezvolta strategii care sa ne ajute sa ajungem la telul propus: evolutia afacerii tale, prin crearea unei imagini relevante in mediul online si offline.

Garantia Pion Media

„Tineri, entuziasti, foarte bine pregatiti profesional, pe scurt, o echipa de profesionisti!”

„Pion Media a fost in dezvoltarea noastra un „pion” important din toate punctele de vedere.”

„Rezultatul muncii lor a depasit toate asteptarile noastre, contribuind pe deplin la promovarea afacerii noastre in mediul online.”

„Povestea Autokappa merge mai departe si datorita echipei de marketing Pion Media, care prin consecventa, competenta si creativitate isi eficientizeaza permanent strategiile pentru ca noi sa avem notorietate pe toate canalele de comunicare. Felicitari Pion Media!”

„Rezultatele pe care ni le-au aratat pana acum demonstreaza ca au experienta necesara in domeniu. Vom continua colaborarea cu ei si ii recomandam cu placere.”

„Reprezentantii Pion Media au devenit parte a echipei mele pentru ca au intregit valorile pe care le apreciez. Onestitate, seriozitate, tenacitate, dar mai ales valoarea umana si caracterul fiecarui om care poarte emblema Pion Media.”

Echipa noastra!

Creator de Vise

RAZVAN

Director Marketing

ANA

Content Writer

OANA

Specialist Campanii PPC

SIMONA

Specialist Marketing

NICU

Web Developer

ALIN

Aparitii media

Esti gata sa te faci remarcat?

Ne dorim sa crestem impreuna si din acest motiv oferim partenerilor nostri tot know how-ul pe care il detinem.

Suna-ne sau lasa-ne un mesaj si in cel mult doua zile lucratoare vei fi contactat de un specialist din echipa noastra.