Loading...
Despre2018-10-15T12:41:18+00:00

La fel ca tine, am pornit la drum cu un vis ambitios. Nu stiam exact cum vor decurge lucrurile si nici ce impact va avea o agentie de publicitate. Stiam insa ca ne place sa spunem povestea unui brand si sa avem o viziune diferita a felului in care aceasta poveste ar trebui spusa.

Pion Media este o agentie de publicitate care si-a deschis portile cu certitudinea ca poate ajuta antreprenorii sa-si transforme visele in realitate.

Fie ca e vorba de un logo sau o campanie de rebranding, un website de prezentare sau o platforma complexa, promovarea pe un singur canal sau o campanie de marketing completa, punem suflet in toate lucrurile pe care le facem.

Fiecare proiect reprezinta un izvor de inspiratie, ocazia ideala de a ne depasi propriile limite si de a dezvolta strategii care sa ne ajute sa ajungem la telul propus: evolutia afacerii clientului nostru.

ADN-UL NOSTRU

Misiune

Vrem sa schimbam modul in care brandingul & marketingul sunt percepute in piata, iar pentru asta echipa noastra concepe si implementeaza strategii de marketing si comunicare in concordanta cu trendul international. Impreuna cu departamentele de web development si design stabilim o directie clara si obiective benefice pentru client, lucrand apoi cu pasiune pentru a le atinge.

Valori

Respectul pentru clienti si comunitate, implicarea cu pasiune in fiecare proiect, seriozitatea si calitatea sunt valorile care ne definesc activitatea, inca de la momentul infiintari. Pornind de la acest fapt, in reteta noastra de marketing si branding, presaram o doza crescuta de creativitate, menita sa aduca plus valoarea fiecarui proiect. Implementam apoi solutii moderne, adaptate unei societati dinamice.

Scriem povesti frumoase impreuna!

Impreuna putem creste. Tu ne spui ce ai nevoie, noi ne pregatim uneltele. Cu pasiune si pricepere reusim sa croim vise marete.

CONTACTEAZA-NE!

DE LA SRL LA BRAND!

Salut dragi colaboratori, parteneri si prieteni!

Prin munca, curaj si daruire am castigat increderea clientilor nostri atat locali, cat si nationali si internationali.

Respectul fata de clienti, parteneri si nu in ultimul rand angajati, dorinta de a face lucruri de calitate si implicarea cu pasiune sunt valori in care credem si dupa care ne ghidam in desfasurarea activitatii noastre.

Suntem cu adevarat impliniti atunci cand ne sustinem clientii sa isi duca visul mai departe. Iar acestia stiu ca pot conta pe suportul si ajutorul nostru.

Sunt mandru de ceea ce am realizat pana acum si cred cu certitudine ca mai avem multe de facut in anii care urmeaza!

Cu stima,
Al vostru creator de vise,
Razvan Jianu

Echipa potrivita pentru proiectul potrivit!

IUBIM CEEA CE FACEM!

CONTACTEAZA-NE