Pion Media – povestea noastra, parte din povestea ta

Cu sute de proiecte la activ, cu pasiune si dedicare, cu un spirit tanar, creativ si inovativ, suntem Pion Media: o agentie de publicitate careia ii plac provocarile si mereu in cautare de parteneri de nadejde.

La fel ca tine, am pornit la drum cu un vis ambitios. Nu stiam exact cum vor decurge lucrurile si nici ce impact va avea o agentie de publicitate. Stiam insa ca ne place sa spunem povestea unui brand si sa avem o viziune diferita a felului in care aceasta ar trebui spusa.

Si de atunci, fiecare proiect reprezinta un izvor de inspiratie, ocazia ideala de a ne depasi propriile limite si de a dezvolta strategii care sa ne ajute sa ajungem la telul propus: evolutia afacerii tale, prin crearea unei imagini relevante in mediul online si offline.

Pe aceeasi lungime de unda cu tine…

Impreuna putem creste. Tu ne spui ce ai nevoie, noi ne pregatim uneltele necesare. Iti oferim consiliere profesionala, iti analizam competitorii si te ghidam pentru a te impune in industria din care faci parte.

Misiune

Nu pretindem ca inventam noi roata, insa o facem sa se invarta. Misiunea noastra este aplicarea strategiilor de marketing si comunicare, in concordanta cu trendul international. Impreuna cu departamentele de web development si design, stabilim o directie clara si obiective benefice pentru tine – cel care alegi sa ne oferi noua votul tau de incredere.

Valori

Respectul pentru clienti si comunitate, implicarea cu pasiune in fiecare proiect, seriozitatea si calitatea sunt valorile care definesc activitatea agentiei noastre. Pornind de la acest fapt, in reteta noastra de marketing si branding, presaram o doza crescuta de creativitate, menita sa aduca plus valoarea fiecarui proiect. Implementam apoi solutii moderne, adaptate unei societati dinamice.

Garantia Pion Media

Ne-au devenit parteneri!

„Tineri, entuziasti, foarte bine pregatiti profesional, pe scurt, o echipa de profesionisti!”

Luiza Scarlatescu, Manager Redac

„Povestea Autokappa merge mai departe si datorita echipei de marketing Pion Media, care prin consecventa, competenta si creativitate isi eficientizeaza permanent strategiile pentru ca noi sa avem notorietate pe toate canalele de comunicare. Felicitari Pion Media!”

Dan Gheorghe, Manager AutoKappa

„Rezultatul muncii lor a depasit toate asteptarile noastre, contribuind pe deplin la promovarea afacerii noastre in mediul online.”

Simona Popeci, Director Marketing Popeci Utilaj Greu

„Rezultatele pe care ni le-au aratat pana acum demonstreaza ca au experienta necesara in domeniu. Vom continua colaborarea cu ei si ii recomandam cu placere.”

Mariana Florea, Manager Maya Fashion

„Pion Media a fost in dezvoltarea noastra un „pion” important din toate punctele de vedere.”

Mirela Scorleanu, Director Vanzari Hotel Europeca

„Reprezentantii Pion Media au devenit parte a echipei mele pentru ca au intregit valorile pe care le apreciez. Onestitate, seriozitate, tenacitate, dar mai ales valoarea umana si caracterul fiecarui om care poarte emblema Pion Media.”

Catalin Patru, Director Marketing Metalcom

Echipa noastra!

Creator de Vise

RAZVAN

Director Marketing

ANA

Content Writer

OANA

Specialist Campanii PPC

SIMONA

Specialist Marketing

NICU

Web Developer

ALIN

Aparitii media

Esti gata sa te faci remarcat?

Ne dorim sa crestem impreuna si din acest motiv oferim partenerilor nostri tot know how-ul pe care il detinem.

Suna-ne sau lasa-ne un mesaj si in cel mult doua zile lucratoare vei fi contactat de un specialist din echipa noastra.