Implicare în societate

Echipa Pion Media se remarcă prin implicarea activă în societate și susținerea diverselor inițiative și proiecte menite să aducă beneficii comunității. Vrem să aducem schimbări pozitive în comunitatea noastră, să promovăm dezvoltarea personală și colectivă. Ne angajăm să fim o forță pentru binele comun și să contribuim la crearea unei societăți mai echitabile și mai unite.

Pentru că împreună ajungem mai departe!

Magia Dezvoltării Personale

Magia Dezvoltării Personale este primul proiect inițiat de Creatorul de Visuri și Pion Media. Un proiect axat pe promovarea și facilitarea dezvoltării personale și emoționale. Evenimentul oferă participanților acces la resurse și instrumente pentru a-și atinge potențialul maxim și a-și împlini visurile. Pentru mai multe informații accesați https://www.magiadezvoltariipersonale.ro/.

ParentingNet

Ne-am bucurat să fim parteneri în cadrul evenimentului ParentingNet, dedicat îmbunătățirii relațiilor în cadrul familiei și educației pentru viitor. Prin intermediul acestui parteneriat, am promovat informații valoroase despre parenting și am sprijinit diseminarea unor practici sănătoase în creșterea și educarea copiilor.

Asociația Vasiliada

Alături de Asociația Vasiliada, am făcut echipă în numeroase proiecte menite să aducă ajutor și susținere comunității locale. Un exemplu elocvent este campania de ajutorare a persoanelor afectate de pandemia de COVID-19, în parteneriat cu Arhiepiscopia Craiovei. Prin intermediul promovării și susținerii acestor inițiative, am demonstrat angajamentul său față de nevoile și provocările comunității.

Semimaratonul Craiovei

Și nu am uitat nici de evenimentele sportive cu scop caritabil! Ne-am arătat sprijinul și implicarea participând la Semimaratonul Craiovei, unde am alergat în beneficiul Taberei Bucuriei (bucuriepentruviata.ro). Prin implicarea în cursa populară de 2 km, am contribuit la strângerea de fonduri pentru susținerea activităților și inițiativelor taberei, oferind astfel copiilor cu afecțiuni oncologice sau alte boli grave oportunitatea de a experimenta bucuria și libertatea în mediul natural.