Promovare social media

Indiferent că vorbim de promovare în Facebook, Instagram, Linkedin sau orice alta rețea socială, ne asigurăm că brand-ul tău are o imagine de calitate în social media!

Promovare social media

Servicii promovare online

De ce să colaborezi cu agenția de marketing digital Pion Media? Iată câteva motive!

20 de ani experiență

Servicii complete & personalizate

Comunicare transparentă

Standarde internaționale

Parteneriat pe termen lung

Suport tehnic specializat

Obiective clare social media

Obiective clare

Activitatea social media are obiective clare și se aliniază la campania generală de marketing a companiei.

Copywriting specializat

Toate textele (din postări sau profil) vor fi realizate de copywriteri specializați.

Grafica personalizata social media

Grafică custom

Folosim grafică customizata pentru a îmbunătăți și scoate în evidență imaginea brand-ului.

Frecventa regulata social media

Frecvența regulată

Indiferent de noutățile companiei, conturile tale vor avea activitate constantă.

Interactiune cu urmaritorii

Interacțiune cu urmăritorii

Răspundem la mesaje & comentarii, ștergem spam-ul, verificăm review-uri și multe altele.

Monitorizare si statistica social media

Monitorizare & statistică

Monitorizăm activitatea și intervenim pentru a crește impactul generat.

Colaborări de success

De la start-up la brand internațional, iată câteva din brand-urile cu care ne mândrim! Vezi mai multe detalii în pagina clienți.

Portofoliu promovare online social media

Ești în căutare de servicii promovare în social media? Indiferent dacă vrei promovare Facebook, Instagram, Linkedin sau altele, iată câteva exemple din portofoliul nostru.

Marius Mierla
Mulțumim agenției Pion Media pentru colaborare; vom continua să folosim cu încredere serviciile voastre. Recomand agenția Pion Media tuturor celor care își doresc o imagine de calitate. Mulțumim!
Marius Mierlă, Director Comercial Exflor
Nimeni nu e perfect, dar o echipă poate fi! Aceasta este deviza după care ne-am ghidat atunci când am ales să colaborăm cu Pion Media. Obiectivul nostru a fost să lucrăm cu o echipă de marketing tânără, dinamică, transparentă în comunicare, într-un climat informal.

Și am reușit! De-a lungul a 5 ani de parteneriat am construit împreună o relație profesională, onestă, bazată pe flux informațional și coeziune, dar și o relație personală directă, bazată pe uniune de sentimente și idei.

Povestea Autokappa merge mai departe și datorită echipei de marketing Pion Media, care prin consecvență, competență și creativitate își eficientizează permanent strategiile pentru ca noi să avem notorietate pe toate canalele de comunicare. Felicitări Pion Media!

Dan Gheorghe, Manager AutoKappa
Camelia Vasile
O echipă excepțională, foarte buni pe domeniul lor, cu care am reușit să comunic foarte bine și care m-au ajutat de la partea de branding, logo și până la partea de site, Google marketing. Îi recomand cu încredere.
Camelia Vasile, Psihoterapeut
Reprezentanții Pion Media au devenit parte a echipei mele pentru că au întregit valorile pe care le apreciez. Onestitate, seriozitate, tenacitate, dar mai ales valoarea umană și caracterul fiecărui om care poartă emblema Pion Media. Dată fiind experiența de până acum, sunt sigur că vom avea un viitor luminos, plin de realizări și provocări.
Cătălin Pătru, Director Marketing Metalcom
Andreea Ristea
Ce înseamnă Pion Media pentru mine? Înseamnă rampa mea de lansare în domeniul online. O echipă tânără și frumoasă, cu idei inovatoare, cu răspunsuri exacte la nevoile mele, receptivi și foarte buni în ceea ce fac. Dacă vrei să ai succes în ceea ce faci, trebuie să-i ai alături și succesul va fi garantat! Vă mulțumesc pentru dăruirea voastră, vă doresc succes pe mai departe și cu siguranță voi continua să colaborez cu voi și să vă recomand.
Andreea Ristea, Manager Adremat

Servicii publicitate adiacente

Pe lângă servicii promovare social media te putem ajuta și cu următoarele servicii de publicitate.

Promovare social media

Creare site web

Realizare site prezentare profesional sau magazin online la standarde internaționale. Design personalizat, adaptat pentru mobil, optimizare SEO, panou de administrare, mentenanță web specializată.

Ședințe foto & video

Îți oferim ședințe foto business profesionale și producție video corporate, în funcție de nevoile și obiectivele brand-ului tău.

Vreau promovare prin social media!

Tu vrei, iar noi putem să îți oferim. Așa că hai să ne cunoaștem! 🙂

„Am avut ocazia să lucrez cu cei de la Pion Media pentru o campanie de digital marketing. Încă de la început am găsit o echipă tânără și entuziastă, gata să răspundă cu promptitudine oricăror solicitări. Și-au respectat angajamentele luate la începutul proiectului și au livrat rezultatele promise, dovedind seriozitate. Îi recomand cu căldură tuturor celor care caută un partener de încredere pentru a-i ajuta în dezvoltarea afacerii lor în mediul online.”

Dan Dorian Cherciu

Account Manager Polisea

Ana

Consultant Pion Media

Trimițând acest mesaj ești de acord să fi contactat.