Design logo personalizat

Dăm viață brandului tău creând un logo personalizat, memorabil și unic! Luăm interviu pentru a înțelege viziunea creatorului și mesajul companiei, apoi realizăm povestea și design-ul grafic.

Creare logo personalizat

Servicii creare logo la standarde internaționale

De ce să colaborezi cu agenția de branding Pion Media? Iată câteva motive!

20 de ani experiență

Servicii complete & personalizate

Comunicare transparentă

Standarde internaționale

Parteneriat pe termen lung

Suport tehnic specializat

Servicii realizare logo personalizat

Logo personalizat

Vom realiza un logo personalizat care să se plieze pe viziunea brandului și standardele tehnice internaționale.

Creare logo memorabil

Logo memorabil

Un logo trebuie să fie simplu, curat și MEMORABIL. Atât color, cât și alb-negru. Așa spun cărțile, așa îl facem!

Servicii creare logo unic

Logo unic

Logo-ul tău va fi unic, bazandu-ne pe povestea și mesajul brandului. Iar dacă nu ai o poveste, o facem împreună!

Colaborări de success

De la start-up la brand internațional, iată câteva din brand-urile cu care ne mândrim! Vezi mai multe detalii în pagina clienți.

Peste 300 de logo-uri realizate

Ești în căutare de servicii design logo personalizat? Iată câteva exemple din portofoliul nostru.

Camelia Vasile
O echipă excepțională, foarte buni pe domeniul lor, cu care am reușit să comunic foarte bine și care m-au ajutat de la partea de branding, logo și până la partea de site, Google marketing. Îi recomand cu încredere.
Camelia Vasile, Psihoterapeut
Gabriela Brinzan
Cu mare drag scriu aceste rânduri. Pion Media mi-a fost recomandată de o prietenă și s-a dovedit a fi o recomandare foarte bună. Membrii echipei au dat dovadă de profesionalism și au făcut o treabă excelentă în a face un website de meditații și workshop-uri pentru copii.

Am fost impresionată de calitatea serviciilor, de calitatea website-ului și a logo-ului. Într-un sistem plin cu idei plictisitoare și culori neplăcute ochiului, Pion Media a fost singura companie care și-a alocat timp pentru a înțelege cu adevărat nevoile companiei mele și ne-a ajutat în crearea unui lucru cu adevărat unic.

Echipa mi-a întrecut cu adevărat așteptările prin ingeniozitatea infuzată în munca lor. Dacă toate firmele de branding și marketing digital ar avea calitatea serviciilor și a oameniilor prezentă la Pion Media, atunci am trăi într-o lume cu adevărat prosperă și în armonie.

Gabriela Brînzan, Manager Fly High Tutors
Antonia Blendea
Pion Media nu este pentru noi doar o firmă care ne face brandingul, s-au transformat în prietenii noștri, cei pe care îi sunăm pentru sfaturi indiferent dacă problema depinde sau nu de ei, cei care sunt alături de noi și ne ajută să creștem în domeniul nostru și al căror exemplu îl urmăm, fiindcă și ei, sunt un tânăr cuplu care încearcă să realizeze ceva frumos împreună. Doi oameni minunați pentru care avem respect nemărginit.
Antonia Blendea, Asistent șef Drogheria Izvorul Tămăduirii
Adrian Stanulica
La Asociația Vasiliada spunem adesea că faptele bune sunt lumină, iar noi știm că lumina se așază în sfeșnic, pentru a lumina tuturor. Într-un astfel de moment i-am întâlnit pe cei de la Pion Media, când aveam nevoie de o echipă de profesioniști care să pună în lumină munca colegilor mei, a asistenților sociali, a psihologilor și a voluntarilor care formează echipa Asociației Vasiliada.

În felul acesta, ei ne-au ajutat să structurăm într-un mod profesionist și foarte accesibil, website-ul Asociației Vasiliada. Tot ei ne-au ajutat să punem în lumină diferite campanii și proiecte sociale prin flyere, afișe, dar și alte materiale, pe care le-am editat împreună cu ei.

Le mulțumesc foarte mult.

Adrian Stănulică, Președinte Asociația Vasiliada
Razvan Pappa
Colaborarea cu Pion Media, pot spune că a avut un real succes, având în vedere relația cu noi, brand-ul RF Construct. Aceștia ne-au lansat în mediul online, cât și offline, creându-ne o imagine mult mai bună și profesionistă. Pot spune că aceștia sunt formați dintr-o echipă tânără, dinamică și profesionistă. Le mulțumim, pe această cale și vom continua colaborarea cu aceștia.
Răzvan Pappa, Manager General RF Construct

Servicii publicitate adiacente

Pe lângă servicii de creare logo personalizat, te putem ajuta și cu următoarele servicii de publicitate.

Creare site web

Realizare site prezentare profesional sau magazin online la standarde internaționale. Design personalizat, adaptat pentru mobil, optimizare SEO, panou de administrare, mentenanță web specializată.

Ședințe foto & video

Îți oferim ședințe foto business profesionale și producție video corporate, în funcție de nevoile și obiectivele brand-ului tău.

Vreau servicii realizare logo personalizat!

Tu vrei, iar noi putem să îți oferim. Așa că hai să ne cunoaștem! 🙂

„Colaborarea noastră cu “Pion Media” a început timid, dar profesionalismul, inventivitatea și promptitudinea de care această echipă tânără a dat dovadă, ne-au convins pe deplin să continuăm împreună. Rezultatul muncii lor a depășit toate așteptările noastre, contribuind pe deplin la promovarea afacerii noastre în mediul online. Recomandăm cu încredere “Pion Media”!”

Simona Popeci

Manager Marketing Popeci

Ana

Consultant Pion Media

Trimițând acest mesaj ești de acord să fi contactat.