Început de poveste

„Avem nevoie de logo”, „Vrem vânzări”, „Să ne spuneți ce nu facem bine”, „Vreau website”, „Să apărem în Google și noi”, „Să creștem like-urile”, „Ne trebuie o imagine de impact”, „Vreau un shop online”, „Vrem să fim deasupra concurenței…”.

Așa au început multe povești frumoase din portofoliul nostru de clienți.

Colaborări de success

De la start-up la brand internațional, iată câteva din brand-urile cu care ne mândrim!

Recomandări clienți

Marius Mierla

Mulțumim agenției Pion Media pentru colaborare; vom continua să folosim cu încredere serviciile voastre. Recomand agenția Pion Media tuturor celor care își doresc o imagine de calitate. Mulțumim!

Marius Mierlă, Director Comercial Exflor
Adrian Varulean

În anul 2010, firma noastră a încercat să-și promoveze produsele și furnizorii cu un site nu foarte profesionist. Am avut ocazia să întâlnesc echipa de profesioniști a celor de la Pion Media care ne-au ajutat să ne promovăm mult mai bine atât imaginea firmei cât și produsele acesteia.
Recomand firma Pion Media cu încredere!

Adrian Vărulean, Manager District Design
Stefan Ilinca

Profesionalism, calitate, promptitudine, valoare adăugată!

Ștefan Ilinca, Manager Hotel Golden House

Compania Pion Media ne-a fost recomandată de o cunoștință – deja îl ajutaseră pe acesta cu servicii de calitate, o parte din ele văzându-le chiar noi personal. De aici și până la a ne întâlni și discuta nu a mai durat mult. Sunt într-adevăr o echipă tânără, dar rezultatele pe care ni le-au arătat până acum demonstrează că au experiența necesară în domeniu. Vom continua colaborarea cu ei și îi recomandăm cu plăcere.

Mariana Florea, Manager Maya Fashion

Reprezentanții Pion Media au devenit parte a echipei mele pentru că au întregit valorile pe care le apreciez. Onestitate, seriozitate, tenacitate, dar mai ales valoarea umană și caracterul fiecărui om care poartă emblema Pion Media. Dată fiind experiența de până acum, sunt sigur că vom avea un viitor luminos, plin de realizări și provocări.

Cătălin Pătru, Director Marketing Metalcom

Nimeni nu e perfect, dar o echipă poate fi! Aceasta este deviza după care ne-am ghidat atunci când am ales să colaborăm cu Pion Media. Obiectivul nostru a fost să lucrăm cu o echipă de marketing tânără, dinamică, transparentă în comunicare, într-un climat informal.

Și am reușit! De-a lungul a 5 ani de parteneriat am construit împreună o relație profesională, onestă, bazată pe flux informațional și coeziune, dar și o relație personală directă, bazată pe uniune de sentimente și idei.

Povestea Autokappa merge mai departe și datorită echipei de marketing Pion Media, care prin consecvență, competență și creativitate își eficientizează permanent strategiile pentru ca noi să avem notorietate pe toate canalele de comunicare. Felicitări Pion Media!

Dan Gheorghe, Manager AutoKappa

Recomandări video

Studii de caz

AutoKappa – Piese & Service Auto

Eternity – Pompe Funebre

Maya Fashion – Rochii de Mireasă

Ești pregătit să vinzi mai mult?

Ne dorim să creștem împreună și din acest motiv oferim partenerilor noștri tot know how-ul pe care îl deținem în strategie și vânzări online.

Sună-ne sau lasă-ne un mesaj și în 48 de ore vei fi contactat de un specialist Pion Media!