Clienti

„Salut, Pion Media. „Vrem vanzari”, „Vrem website de prezentare”, „Vrem sa aparem pe Google”, „Vrem likes”, „Vrem sa fim deasupra concurentei”, „Vrem sa ne spuneti ce nu facem bine”.

Asa au inceput multe povesti frumoase din portofoliul nostru de clienti.

Testimoniale

„Tineri, entuziasti, foarte bine pregatiti profesional, pe scurt, o echipa de profesionisti!”

Luiza Scarlatescu, Manager Redac

„Povestea Autokappa merge mai departe si datorita echipei de marketing Pion Media, care prin consecventa, competenta si creativitate isi eficientizeaza permanent strategiile pentru ca noi sa avem notorietate pe toate canalele de comunicare. Felicitari Pion Media!”

Dan Gheorghe, Manager AutoKappa

„Rezultatul muncii lor a depasit toate asteptarile noastre, contribuind pe deplin la promovarea afacerii noastre in mediul online.”

Simona Popeci, Director Marketing Popeci Utilaj Greu

„Rezultatele pe care ni le-au aratat pana acum demonstreaza ca au experienta necesara in domeniu. Vom continua colaborarea cu ei si ii recomandam cu placere.”

Mariana Florea, Manager Maya Fashion

„Pion Media a fost in dezvoltarea noastra un „pion” important din toate punctele de vedere.”

Mirela Scorleanu, Director Vanzari Hotel Europeca

„Reprezentantii Pion Media au devenit parte a echipei mele pentru ca au intregit valorile pe care le apreciez. Onestitate, seriozitate, tenacitate, dar mai ales valoarea umana si caracterul fiecarui om care poarte emblema Pion Media.”

Catalin Patru, Director Marketing Metalcom

Studiu de caz – Eternity Funerare

Un brand controversat? Nu, colaborarea cu Eternity este pentru noi un proiect provocator si ne face placere sa il vedem cum se dezvolta, atat in mediul online, cat si offline.

AFLA MAI MULTE

Esti pregatit sa vinzi mai mult?

Ne dorim sa crestem impreuna si din acest motiv oferim partenerilor nostri tot know how-ul pe care il detinem in strategie si vanzari online.

Suna-ne sau lasa-ne un mesaj si in 48 de ore vei fi contactat de un specialist!