Branding

Un logo, un flyer, un meniu, un catalog de prezentare, o carte de vizita, un baner, un roll-up – toate acestea sunt proiecte care definesc identitatea de brand si pe care le poti pune la punct cu ajutorul colegilor nostri din departamentul de design. Iar daca iti place stilul nostru, suntem nerabdatori sa stam de vorba despre identitatea ta de brand.

Testimoniale

„Tineri, entuziasti, foarte bine pregatiti profesional, pe scurt, o echipa de profesionisti!”

Luiza Scarlatescu, Manager Redac

„Povestea Autokappa merge mai departe si datorita echipei de marketing Pion Media, care prin consecventa, competenta si creativitate isi eficientizeaza permanent strategiile pentru ca noi sa avem notorietate pe toate canalele de comunicare. Felicitari Pion Media!”

Dan Gheorghe, Manager AutoKappa

„Rezultatul muncii lor a depasit toate asteptarile noastre, contribuind pe deplin la promovarea afacerii noastre in mediul online.”

Simona Popeci, Director Marketing Popeci Utilaj Greu

„Rezultatele pe care ni le-au aratat pana acum demonstreaza ca au experienta necesara in domeniu. Vom continua colaborarea cu ei si ii recomandam cu placere.”

Mariana Florea, Manager Maya Fashion

„Pion Media a fost in dezvoltarea noastra un „pion” important din toate punctele de vedere.”

Mirela Scorleanu, Director Vanzari Hotel Europeca

„Reprezentantii Pion Media au devenit parte a echipei mele pentru ca au intregit valorile pe care le apreciez. Onestitate, seriozitate, tenacitate, dar mai ales valoarea umana si caracterul fiecarui om care poarte emblema Pion Media.”

Catalin Patru, Director Marketing Metalcom

Esti pregatit sa vinzi mai mult?

Ne dorim sa crestem impreuna si din acest motiv oferim partenerilor nostri tot know how-ul pe care il detinem in strategie si vanzari online.

Suna-ne sau lasa-ne un mesaj si in 48 de ore vei fi contactat de un specialist!