Magazin online – Vinde online mai mult, mai repede, mai inteligent

Simpla prezenta in mediul offline nu mai este suficienta. Promoveaza-ti produsele si serviciile cu ajutorul unui magazin online optimizat pentru conversie. Iar daca alegi sa lucrezi cu noi, vei avea un magazin online:

 • Care permite o navigare usoara
 • Care are un design atractiv pentru clienti
 • Care poate fi accesat de pe orice dispozitiv
Vreau un magazin online!

Cumparaturile online – un trend ascendent

Oamenii cumpara mai mult online. Iar daca alegi sa ignori aceasta tendinta, s-ar putea sa te confrunti cu urmatoarele probleme:

Avantaje magazin online

Daca planuiesti sa deschizi un magazin online sau sa-l configurezi prin intermediul unei platforme predefinite, specialistii nostri te pot ajuta. Odata cu acest lucru, te bucuri de urmatoarele facilitati:

Accesibilitate

Printr-un magazin online, reusesti sa atragi mai multi clienti, indiferent de zona geografica in care acesta se afla. De asemenea, acesta poate fi accesat in orice moment al zilei, permitand oamenilor sa plaseze comenzi atunci cand au timp.

Lipsa stocurilor

Magazinul online iti ofera posibilitatea de a scapa de depozitarea stocurilor. De exemplu, daca alegi metoda DropShipping, clientul care comanda este directionat catre furnizor.

Comunicarea directa cu clientii

Comunicarea cu clientii devine mai usoara, deoarece ai la dispozitie retelele de socializare care iti permit sa distribui produsele din magazinul online sau formulare de contact, usor de completat.

Monitorizare permanenta

Gratie metodelor de monitorizare a traficului, ai posibilitatea de a cunoaste potentialii clienti si de a dezvolta strategii targetate de atragere a lor.

Pasi creare magazin online

Fiindca primele impresii conteaza!

Intrebari frecvente

Aici ne permitem sa raspundem cu o intrebare. De ce nu ambele? Te incurajam sa folosesti toate canalele de vanzare si comunicare adaptate brandului tau. Astfel, iti poti promova un shop, atat prin continutul de pe Facebook (Facebook Shops, cu format standard, pentru toti utilizatorii), cat si printr-un magazin online pe care il poti personaliza dupa bunul plac.
Cate produse vrei. Noi ne asiguram ca alegem platforma potrivita pentru tine si ca includem in structura magazinului tau online tot ce ai nevoie.

Ai libertatea de a adauga cate produse si servicii vrei, iar noi iti aratam cum. In oferta ta pentru magazin online, vom introduce noi cateva produse de test. Apoi, iti vom explica tie, printr-o procedura, cum te poti ocupa de administrarea propriului shop. De asemenea, poti opta pentru unul dintre abonamentele noastre care include posibilitatea de a ne ocupa noi de acest task.

Castiga mai multi clienti apeland la serviciile noastre

 • Design modern si personalizat
 • Continut strategic
 • Panou de administrare
 • Design responsive
 • Magazin multilingual

 • Interconectare platforme sociale
 • Optimizare SEO
 • Securitate online
 • Statistici & Monitorizare
Vreau un magazin online!