ADRO Proiectare – o viziune moderna ce mizeaza pe confort si inovatie. Pentru ca duce arhitectura, proiectarea si urbanismul la un alt nivel! Cu o viziune moderna ce mizeaza pe confort si creatie, deviza lor: „Impreuna cladim viitorul” ii ajuta sa se distinga fata de piata de profil.

Modelul ADRO Proiectare a devenit si modelul nostru.  Astfel, am cladit impreuna nu doar un website si un logo, ci am ridicat temelia unui brand puternic, dinamic si de prestigiu.

Am gandit in perspectiva, combinand ideea casei traditionale cu verticalitatea urbana inspirata de Le Corbusier si elementul natural. Astfel a prins viata un logo aparent minimalist in prezentare, dar complex ca idee sau filosofie.

Website-ul ADRO Proiectare este usor de accesat, am ales nuante autonome, care sa sustina ideea arhitecturala.  Am contat pe complementaritatea dintre gri – alb – negru, care sunt nuante neutre, adesea asociate cu elemente dure precum metalul sau betonul, ori alte elemente sofisticate si bine echilibrate. Toate aceste componente sunt folosite in domeniul constructiilor, in arhitectura caselor sau in arhitectura moderna.

Ne-am dorit sa pastram conceptul de verticalitate, echilibru si ideile de adaptare. Bazandu-ne pe modern sau pe planificarea continua, pentru a exemplifica atat serviciile cat si activitatea ADRO Proiectare. De altfel, arhitectura si proiectarea implica o viziune pe termen mediu sau lung.

Multumim ADRO Proiectare pentru incredere!

Sa nu uitam:

Dare to dream & we’ll make it happen!