Identitatea vizuală și design-ul de brand sunt foarte importante pentru a consolida o imagine puternică a acestuia.

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate, Asociația Vasiliada ne-a oferit șansa de a ne implica în realizarea broșurii aniversare, care a creat un impact pozitiv în cadrul echipei.

În cadrul Adunării Generale a Federației Filantropia, brațul social-filantropic al Patriarhiei Române, care s-a desfășurat la Mănăstirea Lainci din Județul Gorj, s-a găsit și prilejul de a crea un moment festiv cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate a organizației membre: Asociația Vasiliada a Arhiepiscopiei Craiovei.

În cadrul momentului festiv desfășurat la finalul întrunirii, Asociația Vasiliada a prezentat albumul aniversar lansat. Acesta prezintă structurat activitățile pe care organizația le-a desfășurat în cei 20 de ani de activitate, pe lângă programele principale de asistență socială implementate de-a lungul timpului.

Acest album aniversar prezintă rezultatele obținute de către asociație în cei 20 de ani, precum mărturiile numeroaselor personalități publice care s-au alăturat misiunii acestei organizații minunate.

Foarte important de menționat este și faptul că până la finalul anului, Asociația Vasiliada va organiza o serie de evenimente cu ocazia împlinirii celor 20 de ani de activitate social – filantropica.

Asociația Vasiliada a Arhiepiscopiei Craiovei este membru fondator al Federației Filantropia, care este una dintre cele mai reprezentative organizații non-guvernamentale cu caracter social din Sud – Vestul României.

pionmedia-brosura-vasiliada

Asociația Vasiliada a devzoltat o multitudine de programe sociale în beneficiul persoanelor aflate în dificultate din diverse categorii, sprijinind anual peste 4000 de persoane vulnerabile.

Pion Media a contribuit la realizarea broșurii aniversare care a creat o reacție cu impact pozitiv asupra organizației și a colegilor acesteia.

Ne-am atins scopul, iar broșura a transmis exact ceea ce clienții noștri au dorit.

Alături de Asociația Vasiliada ne bucurăm de o colaboare frumoasă, care s-a consolidat de-a lungul timpului și care ne permite să ne numim mândri să avem în portofoliul Pion Media astfel de parteneri.

Pion Media este o agenție de publicitate care nu se dă din calea niciunei provocări, mereu în căutarea unor parteneri de nădejde.

Avem sute de proiecte la activ, pe care le realizăm cu dedicare și pasiune. Creativitatea și inovația este ceea ce ne reprezintă, iar dacă tu cauți aceste abilități, noi suntem aici să te ajutăm cu brand-ul tau.

Dacă ești în căutarea unui colaborator pentru a te ajuta să îți promovezi și să îți îmbunătățelti brand-ul, suntem aici să găsim soluțiile potrivite pentru tine și afacerea ta.

Alege să îți duci afacerea la nivelul următor!

Urmărește-ne și pe canalele sociale:

FACEBOOK: https://bit.ly/3MSUNW9

INSTAGRAM: https://bit.ly/3xwOqSL

LINKEDIN: https://bit.ly/3O2Y3zF