„Imi place sa fiu implicat in actiuni care schimba lumea” spunea Elon Musk. Pornind de la aceste cuvinte, printre altele, antreprenoriatul inseamna sa-i inveti pe ceilalti sa se implice, oferind un exemplu prin propria implicare.

Tocmai de aceea, colegul nostru, Razvan Jianu, a sustinut si sustine si in perioada urmatoare ateliere de branding & marketing digital, in cadrul proiectului „Antreprenoriat urban: de la start-up la afacere sustenabila”, atat in Craiova, cat si in alte zone din regiunea de sud-vest a tarii.

Fiecare atelier inseamna intalniri cu oameni deschisi, oameni simpli, unii mai timizi, altii mai hotarati. Insa, toti au aceeasi dorinta: sa faca pasul spre antreprenoriat. Experienta dobandita de-a lungul anilor si dorinta de a ajuta si transmite si altora cunostintele noastre, sunt motorul care duce la implicarea noastra in astfel de activitati.

Si nu ne vom opri aici! Vrem sa ajutam mediul de afaceri din Oltenia si nu numai, sa se dezvolte prin noua generatie de antreprenori.

Un antreprenor de succes trebuie sa porneasca la drum cu ideea realizarii unui brand. De aceea, fiecare minut din momentele petrecute la atelierele de branding & marketing digital a fost important pentru viitorii antreprenori.

Timp de cateva ore, colegul nostru, Razvan, s-a dedicat si a explicat fiecarei grupe, pas cu pas, procesul de creare a unui brand. Au fost expuse materiale de branding si prezentate cazuri concrete pentru a intelege cat mai bine ce inseamna acest proces.

Multumim tuturor participantilor pentru ca vor sa faca lucrurile diferit, pentru implicarea in aceste ateliere si pentru increderea cu care l-au primit pe colegul nostru in mijlocul lor.

De asemenea, multumim Primaserv si Asociatia EconYouth  pentru implementarea acestui proiect, precum si designerului Fiorela Costea & brandului No by Miss No pentru tinuta.