Cand auzi de firme care ofera servicii de consultanta in accesarea fondurilor structurale si nu numai, esti tentat sa te gandesti la o echipa de oameni seriosi, a caror activitate este bazata pe proiecte duse la bun sfarsit cu responsabilitate, rezistenta la stres, multa cafea si ambitia de a fi cea mai buni. Nimic mai adevarat, insa asta nu este tot.

Datorita faptului ca am avut ocazia sa lucram cu Bizexpert, am realizat ca dincolo de a fi foarte buni in ceea ce fac, aceasta companie inseamna oameni care stiu sa se bucure de viata. I-am vazut zambind in timp ce isi serveau cafeaua, i-au vazut bucurandu-se de o felie de tort, i-am vazut ciocnind cu entuziasm pahare de vin spumant. Lucruri simple, nu ati crede? Insa, astfel de detalii marunte parca au mai mult farmec atunci cand vin din partea unor oameni carora le atribui, la prima vedere, doua etichete: seriozitate si sobrietate.

Si ne-a placut. Ne-a placut sa fim suprinsi, ne-a placut sa ajutam la dezvoltarea unei companii care suntem siguri ca va avea in continuare un drum pavat cu proiecte de succes.

Am avut placerea sa-i cunoastem pe Andreea Maria Ciobanu, Cristina Monica Dragan, Daniel Goagara, Mihaela Patru, Suzana-Delia Pavlov si Larisa Bucatea – o echipa de oameni carora le sta bine in costume elegante, dar al caror principal accesoriu ramane zambetul.

Ce a insemnat parteneriatul Pion Media – Bizexpert?

Pentru Pion Media, colaborarea cu Bizexpert a fost o provocare. Am avut ocazia sa lucram cu o companie de la care am avut ce sa invatam si ne-a placut faptul ca am contribuit la dezvoltarea unui brand local.

Pornind de la faptul ca Bizexpert inseamna servicii profesionale, standarde inalte si solutii creative, am sustinut echipa sa investeasca mai mult in imaginea lor online. Acum, firma de consultanta are un website nou, care corespunde cerintelor moderne. Analiza, consultanta, schite si sedinte de dezbatare a propunerilor – toate acestea au contribuit la rezultatul final si anume:  un website organizat, cu sectiuni care se disting usor, informatie relevanta, asigurandu-se astfel o buna comunicare cu clientii si in mediul online.

Pentru noi, Bizexpert va ramane o experienta pe care ne-ar placea sa o impartasim cu orice client.

Cu aceasta ocazie, le multumim pentru seriozitate si promitem sa le ramanem alaturi ori de cate ori au nevoie!