Am pornit in aceasta aventura fascinati de Car Fashion, datorita imbinarii dintre sfera artistica si cea matematica, riguroasa. Una presupune compozitii clare si strictete, dar si ideea de business competitiv, cealalta libertate si inovatie.

Atunci cand am mers prima data la Car Fashion am fost placut surprinsi sa intalnim o echipa de oameni tineri, care pun multa pasiune in ceea ce fac. Sunt recunoscuti ca o firma cu traditie in industriile care vizeaza protectia si personalizarea automobilelor si cladirilor. Au in palmares numeroase premii nationale si internationale.

Pentru ei, a-ti murdari mainile inseamna a munci sanatos si a castiga bani cinstit. Nu este doar un job, ci o mandrie si un stil de viata. Au o traditie in ceea ce priveste industria foliilor sau colantarilor auto, dar si a foliilor arhitecturale. Domenii riguroase, in care munca de calitate este rasplatita prin clientela multumita si parteneriate de incredere.

Fiecare membru al echipei Car Fashion munceste cu pasiune, este un loc in care ne-am regasit si ne-am simtit excelent. Este o echipa tanara, la fel ca si noi, care au pornit la drum cu entuziasm, intr-un domeniu care le place enorm. Iar rezultatele nu au intarziat sa apara!

Atentia la detalii, dar si dorinta de a crea ceva frumos, ceva care sa reziste in fata timpului, sunt motivele pentru care Car Fashion este un brand de succes si care a ajuns sa fie premiat la concursuri internationale. I-am urmarit cu mare interes si le vom urmari in continuare ascensiunea, pentru ca sunt o sursa de inspiratie si de motivare, prin munca, efort si dorinta de a reusi.

Am sarbatorit si ne-am bucurat alaturi de ei, le-am admirat munca, le-am admirat trofeele, iar la final a urmat taierea tortului. Un tort care a purtat logo-ul Car Fashion si care a indulcit si mai mult atmosfera. Ne-am simtit ca intr-o familie mare! Mai ales ca au fost alaturi de noi sotia si baietelul lui Cosmin Stan, antreprenorul din spatele acestui frumos business.

Pentru cei care isi doresc servicii de colantare sau geamuri fumurii, recomandam echipa Car Fashion! Ii puteti urmari inclusiv pe facebook, unde au numerosi fani si unde isi prezinta intotdeauna munca, inclusiv pas cu pas si tot ceea ce fac sau pe unde calatoresc.

Momentul dulce, acest tort super cu sigla Car Fashion, a fost asigurat de Doux Eclair, carora le multumim si ne bucuram sa-i avem alaturi!

Pentru Branding, Web Development si alte proiecte de succes va asteptam la Pion Media!