Castelul Maria vorbeste, prin tot ceea ce reprezinta el (de la personal format din oameni de calitate la ornamente de un rafinament aparte), despre povestea unui vis devenit realitate. Visul boierului Vlad care isi dorea o casa cum nu se mai vazuse pana atunci.

Pion Media a inteles acest vis in profunzimea lui, si cu aceeasi pasiune care a fost investita pentru ca visul sa devina realitate, a transpus vizual imaginatia doamnei Luminita – un om extraordinar care emana sensibilitate si eleganta in tot ceea ce face.

Doar iubitorii de liniste si pace, care cauta comuniunea cu natura si cu lucrurile simple de odinioara pot pasi pragul acestei locatii de vis. Si pentru ca selectia este atat de riguroasa, serviciile sunt de o calitate ireprosabila. Am venit in intampinarea echipei Castelul Maria cu un website care imbina aerul vechi cu un design modern menit sa exprime unicitatea locului. Cu o deosebita atentie am cules elementele pe care le-am inserat in website, iar rezultatul s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

Nu este usor sa transpui vizual ideile si principiile unui om. Dar cand mai multi viseaza in aceeasi directie, sfarsitul este de poveste. Va multumim, draga conducere a Castelului Maria, pentru toate senzatiile pricinuite!

Pentru mai multe detalii vizitati: http://www.castelulmaria.ro