In perioada 9-29 iunie 2017 pe pagina noastra de Facebook se desfasoara un concurs care are ca premiu un pachet de branding format dintr-un logo, o carte de vizita si o foaie A4 branduita. In regulamentul care urmeaza gasiti mai multe detalii si informatii. Pentru orice alte intrebari, va rugam sa lasati un comentariu la care echipa noastra va raspunde cu drag.

Cine organizeaza concursul „Castiga un pachet de branding”?

Noi, compania Pion Media, cu sediul in Str. Brazda lui Novac, nr. 101, bl. 29 IVB1, parter, Craiova. Regulile din acest articol au caracter obligatoriu pentru toti cei care doresc sa participe la concurs. Prin inscrierea in competitie, fiecare participant declara faptul ca a citit si a inteles care sunt termenii si conditiile unui astfel de concurs.

*Concursul nu este sponsorizat sau administrat de Facebook, ci doar de reprezentantii companiei noastre.

Perioada de desfasurare a concursului:

Concursul a inceput in data de 09 iunie 2017 si se va incheia pe 29 iunie 2017. Locul desfasurarii este pagina oficiala de Facebook a companiei.

Cum se desfasoara concursul:

Regulamentul este unul simplu: participantii trebuie sa precizeze intr-un comentariu la postarea de pe pagina de Facebook Pion Media cate diferente se gasesc intre doua imagini aparent identice. Totodata, cei care doresc sa participe trebuie sa distribuie postarea, in mod public, pe profilul personal. Asemanator jocurilor de tip puzzle, concursul are rolul de a antrena atentia si curiozitatea participantilor. Dincolo de acest lucru, imaginile includ si logo-ul ce apartine unui partener al agentiei, subliniand importanta acestui element grafic.

Castigatorul va fi ales, folosind platforma random.org, iar in extragere vor intra doar persoanele care au raspuns corect la intrebare. De asemena trebuie sa precizam ca persoanele care au raspuns corect, dar nu au facut publica postarea de pe pagina agentiei, nu vor intra in etapa finala de selectie.

Care sunt premiile si cum se vor acorda?

Premiul consta intr-un pachet de branding format dintr-o carte de vizita, un logo si o foaie A4 branduita. Se va crea o singura varianta de materiale, cu posibilitatea a 3 revizuiri (revizuire presupune orice ajustari doreste clientul: text, imagine/icon, culori, layout), dar nu si o varianta complet noua de logo).

Castigatorii concursului vor fi contactati de catre echipa Pion Media pentru stabiliarea detaliilor. Ridicarea premiului se va face de la adresa Pion Media, de pe Str. Brazda lui Novac, nr. 101, bl. 29 IVB1, parter, Craiova. Mentionam ca premiul se poate revendica doar in luna iulie 2017. Daca in aceasta perioada castigatorul nu isi revendica premiul, atunci acesta va ramane neoferit.

Cine poate participa la concurs?

Orice persoana cu resedinta in Romania. Exceptie fac angajatii Pion Media si membrii familiilor acestora.

Confidentialitatea datelor participantilor

Pion Media isi asuma raspunderea de a pastra confidentiale informatiile cu caracter personal ale celor care participa la concurs. Dupa terminarea concursului, datele nu vor fi pastrate sau folosite in alte scopuri.