In Hotel La Rocca fiecare camera, fiecare coltisor si fiecare detaliu ornamental exprima eleganta si rafinament. Nu numai armonia culorilor si imbinarea subtila a luminilor cu mobilierul sofisticat vorbesc despre pasiunea pe care managementul hotelului o depune in aceasta munca, dar si personalul extraordinar de amabil si profesionist al carui singur scop este ca fiecare client sa plece cu gandul de a se intoarce.

O armonie desprinsa din povesti cu taramuri magice, atinsa prin imbinarea complexa a design-ului modern contemporan cu cel retro. O lume rafinata special creata in interiorul acestui hotel, din dragoste pentru bun gust si pentru cei care ii pasesc pragul. Aceste trasaturi sunt surprinse in website-ul pe care Pion Media l-a creat pentru Hotel la Rocca. Am folosit fundaluri umbrite, litere cat mai stilizate si efecte fine, pentru a scoate in evidenta imaginile si opulenta elementelor inserate.

Stilul si extravaganta Centrului de Evenimente La Rocca, sunt transpuse in design-ul website-ului, de la integrarea de elemente grafice precum diadema regala folosita pe post de separator, pana la fonturile simple dar de impact.

Am acordat o atentie deosebita paginii pentru evenimente si celei pentru salile de eveniment, in care am povestit despre serviciile la superlativ pe care locatia le pune la dispozitia clientilor. Salile de bal sau cele pentru conferinte, meniurile speciale si servirea ireprosabila fac din aceasta locatie alegerea cea mai potrivita pentru momentele importante din viata.

Multumim Hotel La Rocca pentru colaborarea frumoasa si pentru profesionalismul dovedit de-a lungul intregului proces!

Pentru mai multe detalii vizitati: http://www.hotellarocca.ro