Devenit deja o traditie, cel mai mare eveniment dedicat turismului  din regiunea  Olteniei – Targul de Turism al Olteniei se adreseaza persoanelor in cautare de vacante in noi destinatii, pe care sa le rezerve la cele mai avantajoase preturi.

Un avantaj important pentru public este faptul ca targul aduce impreuna agentiile de turism, astfel ca intr-o singura zi, in acelasi loc, pot fi analizate mai multe posibilitati de calatorie pentru 2020.

Agentiile de turism prezente la targ te asteapta sa-ti contureze vacanta completa: pachete cu avion sau autocar, circuite turistice, croaziere, pachete pentru seniori si cazari în toata lumea!

Zboruri charter din Craiova spre Antalya

Recunoscuta drept cea mai populara destinatie de vacanta a Turciei, Antalya este alegerea potrivita atat pentru un concediu in familie, cat si pentru o escapada cu prietenii. In fiecare saptamână  (luni, joi si vineri), trei companii aeriene opereaza zboruri directe din Craiova spre Antalya.

Destinatiile exotice sunt din ce in ce mai solicitate de turistii  si oferta agentiilor este variata, de la Republica Dominicana Cuba, Mexic la Thailanda, Sri Lanka, Maldive, Mauritius, Seychelles, Zanzibar, Bali.

Ofertele de vacanta vor cuprinde atat destinatiile externe aflate la mare cautare (Turcia, Grecia, Spania, Italia, Egipt, Tunisia, Cipru, Portugalia),  cat si litoralul romanesc, statiunile montane si balneare din Romania, unde vacantele se pot cumpara si cu vouchere de vacanta!

Va invitam sa descoperiti un hoteluri de lux, cu o serie completa de facilitati si servicii ce iti vor depasi asteptarile de fiecare data!

Mesterii olari, tamplari, artizani sau croitori rispiti prin toate colturile tarii aduc mai aproape de oamenii de astazi bucuria si emotia traditiilor romanesti.

Nu vor lipsi tombole cu premii, prezentari de locatii hoteliere noi deschise, degustari specifice anumitor zone turistice, momente artistice care sa trezeasca interesul pentru anumite destinatii.

Furnizori de echipamente si cooking show-uri

Targul de Turism al Olteniei se va desfasura in paralel cu Horeca Expo Oltenia, targ dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii pentru hoteluri, restaurante si baruri. Nu vor lipsi cooking show-uri organziate de chef Ciprian Nicolescu insotite de pairing-uri oferite de somelierul Sergiu Nedelea.

Produse bio și amintiri personalizate

De la targ nu vor lipsi nici produsele traditionale bio, dulceturi 100% naturale dupa retete vechi romanesti, sucuri naturale fara conservanti, miere de Romanati, produse din lavanda ecologica si dulciuri de casa traditionale.

Gogu Neagoe va realiza gratis caricaturi vizitatorilor doritori sa pastreze o amintire de la Targul de Turism al Olteniei 2020.

Targul este deschis intre 10:00 si 18:00, in toate cele trei zile  (6- 8 Martie 2020), iar intrarea este gratuita!

Program Targ:

Vineri: 10.00 – 18.00

Sâmbătă: 10.00 – 18.00

Duminică: 10.00 – 18.00.

Locatie: Centrul Multifunctional Craiova, str. Targului nr. 26

Se anunta o editie spectaculoasa, cu reduceri, multe noutati si surprize!