De doua ori Campion National de Culturism la categoria Juniori, Vice-Campion in 2002 – 2004, medaliat cu bronz la Campionatele Europene din Cehia si locul 6 la Campionatul Mondial de Culturism Juniori din Tenerife, premiat cu aur la Campionatele Balcanice de la Sofia, vice-campion la Hard Contact si medaliat cu bronz la Sanda Wushu si recent medaliat cu argint la Campionatul National de Culturism si Fitness din 2015. Aceasta este o parte din povestea lui, dar desigur nu toata. Vorbim despre Paris Horatiu, un om motivat care traieste pentru si prin sport. Povestea lui o gasiti pe www.parishoratiu.ro/despre.

L-am cunoscut pe Horatiu din intamplare, ne-am lasat inspirati de el si am hotarat sa il inspiram la randul nostru. Asa ca am inceput o colaborare frumoasa in urma careia primul rezultat vizibil este website-ul mentionat mai sus.

Un om simplu, cu o putere de munca fenomenala pentru care fraza „Daca te doare, daca arde, e de bine!” a devenit gandul cu care se trezeste in fiecare dimineata. Si pe care il impartaseste si altora.

Ne bucuram nespus ca avem ocazia sa ii transpunem vizual povestea si ii multumim ca ne-a dat ocazia sa construim impreuna cu el legatura dintre sportivul Paris Horatiu si persoanele la care doreste sa ajunga pentru a le ajuta sa adopte un stil de viata sanatos.

Nu uitati sa intrati pe www.parishoratiu.ro pentru a afla mai multe despre cine este si ce face Paris Horatiu!