Colaborarea cu un laborator analize medicale ultramodern, precum Renamed, ne-a facut inca o data sa intelegem cat de importanta este sanatatea si care este rolul aparaturii performante in obtinerea unor rezultate concludente.

Si am observat ca profesionalismul, atentia la detalii si preocuparea pentru starea pacientului sunt aspecte care fac din Renamed Laborator o alegere excelenta pentru cei interesati de a-si testa organismul.

Iar toate aceste valori care definesc echipa Renamed Laborator s-au reflectat perfect si in colaborarea cu echipa noastra.

Renamed Laborator Analize Medicale – aliniat standardelor moderne de comunicare online

Pentru a intelege mai bine conceptul si activitatea laboratorului, am lucrat cot la cot cu managerul departamentului de marketing, Iulia Dutescu, careia vrem sa-i multumim pentru implicare si promptitudine.

Iulia ne-a prezentat activitatea echipei sale si procesul amplu de recoltare si prelucrare a analizelor.

Vechiul website Renamed Laborator Analize Medicale inainte de colaborarea cu Pion Media

Vechiul website Renamed Laborator Analize Medicale inainte de colaborarea cu Pion Media

Scopul nostru a fost sa cream un website de prezentare modern, atractiv si usor de folosit de catre pacienti. Asa ca am adunat laolalta informatii utile, organizate in sectiuni intuitiv de parcurs si redactate intr-un limbaj usor de inteles.

Astfel, oamenii care au nevoie sa stie cum sa se pregateasca pentru o sesiune de recoltare a analizelor intr-un laborator medical pot accesa sectiunile dedicate lor. Pe website-ul Renamed Laborator exista un ghid al pacientului, alaturi de o sectiune cu intrebari frecvente, pe care specialistii personalului medical o vor actualiza in permanenta, in functie de situatiile intalnite.

Si pentru ca Renamed Laborator mizeaza pe transparenta, tot in website poate fi intalnita o sectiune in care sunt prezentate pe scurt aparatele achizitionate si folosite cu profesionalism in procesul de prelucrare a analizelor.

Dincolo de asta, Iulia ne-a explicat ca echipa sa nu face rabat de la reguli. Pe langa aparatura ultramoderna, pentru acuratete, sunt respectate intotdeauna cu strictete timpul si normele de prelucrare si de igiena.

Si asta nu este tot. Prin acest proiect, am cautat sa venim mai aproape de cadrele medicale si am creat in website o sectiune de Cariere. Aceasta poate fi folosita de catre toti cei care impartasesc aceleasi principii cu Renamed Laborator si care isi doresc sa faca parte dintr-o echipa dedicata meseriei lor.

La fel ca in cazul altor parteneriate pe care ni le amintim cu drag, nu ne ramane decat sa le uram succes, iar pe voi sa va tinem la curent cu privire la proiectele desfasurate impreuna cu Renamed Laborator.

Iar daca si voi aveti un website de prezentare pe care va doriti sa-l imbunatatiti, noi va putem ajuta.

Va rugam sa ne contactati, iar noi va punem la dispozitie o analiza gratuita, in care vom evidentia problemele identificate pe website-ul sau magazinul vostru online.