Saptamana trecuta a avut loc cea de-a doua editie a galei Best of Craiova in cadrul careia, in urma unei ceremonii speciale, cele mai bune firme din oras, din 17 domenii, au fost premiate de Alege Tv si partenerii sai.

Craiovenii au avut la dispozitie aproape 3 luni pentru a propune si pentru a-si alege favoritii, iar clasamentul a fost format exclusiv pe baza voturilor exprimate de public.
A fost o seara a emotiilor, o seara a reusitelor si poate mai important decat asta, o seara a confirmarilor. A confirmarilor ca munca depusa, perseverenta si pasiunea de a-ti urma visul sunt recunoscute si apreciate de cei pentru care zi de zi continui sa-ti imbunatatesti serviciile sau produsele.

A fost o seara magica si pentru noi. O seara in care visul nostru s-a materializat. O parte din colaboratorii nostrii s-au clasat in topuri si asta nu poate decat sa ne multumeasca putin si sa ne motiveze sa facem lucrurile in continuare asa cum stim noi: cu creativitate si pasiune.

Felicitari celor care au intrat in top 5 si celor care au urcat pe scena (top 3). Felicitari organizatorilor si oamenilor implicati pentru ca acest eveniment, o oaza de oxigen atipic care lipsea din oras pana anul trecut, sa aiba loc. La multi ani!