Succesul vine din credința de a reuși! Iar Ioan Prisecaru este omul care împărtășește împreună cu noi cele mai frumoase și benefice forme de viață, pentru a ne putea antrena pentru succes. Pentru brandul Ioan Prisecaru am realizat mai multe servicii, printre care si serviciul de creare logo, pentru a-i oferi o identitate clară.

,,Pentru a avea succes este necesar să fii sănătos. Atunci când omul este sănătos și puternic, are șansă să aibă succes. Când omul devine pregătit, ajunge la succes. Prin antrenament, succesul vine la momentul în care ajungi să îl poți cuprinde.`, este Motto-ul lui Ioan Prisecaru. Om de afaceri, mentor, filantrop, autor și om spiritual, Ioan împărtășește cu noi cele mai frumoase și benefice forme de viață, pentru a ne putea antrena pentru succes.

Creare logo personificat. De ce să folosim numele în logo-uri

Există câteva motive pentru care ar trebui să luam în considerare adăugarea numelui personal sau cel al companiei în logo:

Brand recognition – Acest lucru poate ajuta la recunoașterea brandului. Mai ales dacă suntem la începutul afacerii și oamenii încă nu cunosc brandul.

Claritate – Dacă numele companiei este unic sau nu este imediat evident din logo, atunci adăugarea numelui poate oferi claritate și poate ajuta la evitarea confuziei cu alte branduri.

Asociere – Prin adăugarea numelui companiei în logo, putem ajuta la crearea unei asocieri puternice între brand și nume. De exemplu, logo-ul Google este imediat recunoscut și asociat cu numele Google.

Legalitate – În anumite jurisdicții, este posibil să fie necesar să afișăm numele companiei în logo pentru a ne conforma legilor și reglementărilor.

Cu toate acestea, există și cazuri în care adăugarea numelui companiei în logo poate fi ineficientă sau chiar contraproductivă. De exemplu, dacă numele companiei este foarte lung sau greu de pronunțat, atunci adăugarea acestuia poate face logo-ul prea încărcat și confuz.

De asemenea, dacă brandul este deja bine cunoscut, adăugarea numelui companiei în logo poate fi redundantă.

Simbolistica din nume, transpunsă într-un logo

Pentru crearea unui logo personalizat, am hotărât ca pentru Ioan Prisecaru să scoatem la lumină și să reprezentăm iubirea și bunătatea care se poate perpetua și transmite de la om la om.

Nu am ales întâmplător a prezenta în logo întreg numele, ci deoarece am dorit ca publicul să se conecteze de la prima vedere cu omul Ioan Prisecaru ci nu cu o afacere.

O simbolistica importanta pentru crearea logo-ului este inima. Cea mai mare entitate energetică din ființa noastră. In cartea „Puterea Cunoașterii” se vorbește mult despre inima. De faptul că are o putere mai mare decat creierul. Se vorbește despre planurile subtile generate la nivel emotional, despre puterea iertării și iubirii, care tot cu inima lucrează. E clar că inima e cel mai bun prieten al nostru.

De aceea ne-am dorit să fie prezentă și în logo-ul nostru. Cel mai ușor a fost să integrăm inima în litera O, având o mare încărcătură sufletească.

„Cunoașteți-vă pe voi înșivă, iar apoi vă veți desăvârși!” Ioan Prisecaru.

Pentru că autocunoașterea este soluția și modul prin care reușim să ne descoperim complet pe noi înșine. Prin natura lui, omul este infinit întrucât apelează la puterile infinite ale universului. Atunci când omul apelează la puterile universului, puterile devin infinite.

Așadar, pentru Ioan Prisecaru am realizat un logo personalizat prin care am reușit să surprindem esența persoanei, a brandului și a personalității acestuia.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ești în căutarea unui logo nou pentru brandul tău? Accesează https://www.pionmedia.ro/creare-logo-personalizat/.

Sau poate ai nevoie de servicii de branding & identitate vizuală? Accesează https://www.pionmedia.ro/branding-identitate-vizuala/.

Urmărește-ne pe social media:

🌐 Facebook: https: //www.facebook.com/PionMedia/

🌐 LinkedIn: https: //ro.linkedin.com/company/pionmedia

🌐 Instagram: https: //www.instagram.com/pionmedia/

Ești pregătit să-ți duci visul sau brandul la următorul nivel? Hai să ne cunoaștem și să stabilim împreună dacă suntem partenerul de care ai nevoie!

🌐 www.pionmedia.ro 📱 0743.321.091 📧 contact@pionmedia.ro

Pion Media – Alege să fii un BRAND, nu doar un SRL