Prin colaborarea cu Alexandra Constantinescu, am reușit să înțelegem mai bine industria de beauty, astfel putând să o ajutăm la dezvoltarea business-ul pe acest segment.

Am realizat pentru aceasta serviciul de creare site web, pentru a-și prezenta proiectele, cursurile cât și dragostea pentru îngrijirea și iubirea de sine.

Importanța unui site web optimizat pentru dispozitivele mobile

Este important să avem un site web optimizat pentru dispozitivele mobile din mai multe motive:

Utilizarea crescută a dispozitivelor mobile: În ultimii ani, utilizarea dispozitivelor mobile, precum smartphone-urile și tabletele, a crescut semnificativ. Potrivit unor studii, peste 50% dintre utilizatorii de internet accesează internetul prin intermediul telefoanelor. Prin urmare, un site web optimizat pentru dispozitivele mobile poate îmbunătăți experiența utilizatorilor și poate atrage mai mulți vizitatori pe site.

Căutările pe dispozitive mobile: Motoarele de căutare, precum Google, acordă prioritate site-urilor web mobile-friendly în rezultatele căutării pe dispozitive mobile. Dacă site-ul nu este optimizat în acest fel, ar putea fi penalizat în clasamentul căutărilor.

Experiența utilizatorului: Un site web care nu este optimizat pentru dispozitivele mobile poate fi dificil de utilizat pe un ecran mic și poate fi frustrant pentru utilizatori. Prin optimizarea site-ului web pentru dispozitivele mobile, puteți îmbunătăți experiența utilizatorilor și puteți crește șansele ca aceștia să rămână pe site și să revină.

Convergența dispozitivelor: Dispozitivele mobile nu mai sunt doar telefoane și tablete, ci și alte dispozitive, precum ceasurile inteligente sau televizoarele inteligente. Prin optimizarea site-ului web pentru dispozitivele mobile, puteți îmbunătăți accesibilitatea și utilizarea site pe orice dispozitiv.

Optimizarea site-ului web pentru dispozitivele mobile este importantă pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a vă asigura că site-ul este vizibil și accesibil, ceea ce poate crește traficul și conversiile pe site.

creare site alexandra constantinescu- pion media

Astfel conținutul trebuie să fie reorganizat și gândit astfel încât să poată să fie consumat și răsfoit pe orice fel de dispozitiv.

Pe un dispozitiv mobil, spațiul este limitat, de aceea trebuie să îți organizezi și prioritizezi contentul. Orice acțiune pe site trebuie făcută cu ușurință, cu un singur deget, fără a trebui să dai zoom sau să îți ții telefonul în poziții ciudate.

Site web în domeniul beauty

Pentru Alexandra Constantinescu am realizat un site web funcțional atât pe desktop cât și pentru dispozitivele mobile.

Principalul scop a fost prezentarea proiectelor și a butonului de Programeaza-te acum pentru ca oamenii să fie conștienți de la primul click că este vorba de un business activ.

Am realizat un site elegant din punct de vedere vizual, însă foarte informativ, cu un meniu bine structurat și imagini reprezentative.

De peste 14 ani Alexandra spune că domeniul „beauty” este unul pe care il analizează și în care evolueză constant! Serviciile pe care le pune la dispoziția clienților sunt oferite din pasiune pentru frumusețe și cu multă plăcere.

Întotdeauna a pus suflet în activitatea sa și i-a plăcut să își folosească creativitatea. De aceea a ales să continue cu micropigmentarea. Inclinațiile artistice și simtul estetic dezvoltat au contribuit la rezultatele de care o mulțime de cliente se bucura chiar și astăzi, după ani de la finalizarea procedurilor de micropigmentare.

Alexandra Constantinescu este tehnician dermopigmentist cu experiență și trainer în academia internațională.

creare site web - alexandra constantinescu
Suntem încântați că facem parte din povestea frumoasă a Alexandrei și îi mulțumim pentru încrederea acordată.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ai nevoie de un site web de prezentare? Crearea unui magazin online? Sau pur și simplu ai nevoie de servicii de administrare și mentenanță pentru website-ul tău?

Urmărește-ne pe social media:

🌐 Facebook: https://www.facebook.com/PionMedia/

🌐 LinkedIn: https://ro.linkedin.com/company/pionmedia

🌐 Instagram: https://www.instagram.com/pionmedia/

Ești pregătit să-ți duci visul sau brandul la următorul nivel? Hai să ne cunoaștem și să stabilim împreună dacă suntem partenerul de care ai nevoie!

🌐 www.pionmedia.ro 📱 0743.321.091 📧 contact@pionmedia.ro

Pion Media – Alege să fii un BRAND, nu doar un SRL