Crearea unui website de prezentare poate duce la evolutia cât mai accelerată a brandului tău în mediul online. De aceea, suntem mai mult decât încântați să vă prezentăm frumoasa colaborare cu Lucalex.

Am reusit să construim pentru Lucalex un website prin care oamenii pot descoperi serviciile și noutățile în materie de cherestea, lemn și nu numai.

De ce este importantă construirea unui website de prezentare?

Deținerea unui website de prezentare, reprezintă pentru fiecare brand, cartea de vizită pe care acesta o arată lumii. Crearea unui website cât mai bine structurat poate îmbunătății experiența utilizatorului.

Prin serviciul de creare site web am reușit să creăm o interfața a site-ului conform standardelor internaționale. Am creat un website optimizat pentru dispozitivele mobile, astfel încât experiența vizitatorului să fie una cât mai plăcută.

Datorită unei noi oportunități de promovare, redată prin realizarea website-ului de prezentare, Lucalex are acum capacitatea de a beneficia la maxim de avantajele acestuia:

  • Accesibilitate în piață;
  • Promovare online;
  • Rezultate îmbunătățite în activitate;
  • Acoperirea unor sectoare de vânzare printr-un simplu click.

Lucalex pune la dispoziție materiale de constructii din lemn de calitate superioară, cherestea, dulapi, grinzi și sipci. În plus, oferă o gamă completă de echipamente apicole și elementele necesare alcătuirii acestora.

Pentru a face mai bine cunoștinta cu brandul, vă invităm să îi vizitati online, dar și offline.

Ai nevoie de un site web de prezentare? Crearea unui magazin online? Sau pur și simplu ai nevoie de servicii de administrare și mentenanță pentru website-ul tău?

Urmărește-ne pe social media:

🌐Facebook:https://www.facebook.com/PionMedia/

🌐LinkedIn:https://ro.linkedin.com/company/pionmedia

🌐Instagram:https://www.instagram.com/pionmedia/

Ești pregătit să-ți duci visul sau brandul la următorul nivel? Hai să ne cunoaștem și să stabilim împreună dacă suntem partenerul de care ai nevoie!

🌐 www.pionmedia.ro 📱 0743.321.091 📧 contact@pionmedia.ro

Pion Media – Alege să fii un BRAND, nu doar un SRL