Am început colaborarea cu Mr Catering din dorința de a promova imaginea brandului și a duce ideea de catering la un alt nivel.

Anul trecut am realizat serviciul de creare website de prezentare, informativ și ușor de folosit în care este prezentă imaginea brandului și toate preparatele delicioase.

De ce să realizezi un site de prezentare pentru afacerea ta

Un website de prezentare optimizat poate oferi afacerii tale o vizibilitaea mai mare în motoarele de căutare. Majoritatea oamenilor caută pe Google produsele sau serviciile de care au nevoie. De aceea, un site web îți va ajuta afacerea să ajungă la oamenii care au nevoie de tine.

Un site web devine un instrument de publicitate. Acesta oferă mai multă încredere clienților și prezintă toate informațiile despre afacerea ta într-un singur loc.

Este totodată o oportunitate să te diferențiezi de concurența ta. Conținutul pe care îl creezi este unic, în acest fel poți oferi conținut educațional sau inspirațional, care poate încuraja clienții să îți încerce produsele sau serviciile.

Pe lângă conținut, structura unui site web este considerabil importantă atât pentru utilizare, cât și pentru indexare.

Și cu cât este mai atrăgător website-ul, cu atât mai mult timp un utilizator va petrece pe acesta. Algoritmii Google, utilizează informații de la utilizatori pentru a ranka un site.

Dacă acesta are rata de clickuri scăzută, nu va fi afișat în primele pagini sau pe primele poziții. Așadar, ai grijă să fie cât mai bine structurat și mai apetisant vizual.

O structură foarte bună a website-ului tău oferă sitelink-uri, iar acestea sunt foarte bine văzute de către utilizatori.

Aceste sitelink-uri sunt un avantaj imens SEO. Cresc navigabilitatea website-ului și conduc utilizatorii către cele mai importante sau cele mai relevante pagini din website.

creare site web - pion media

Pas cu pas către crearea unui site de succes

  1. Planificarea unei ierarhii clare;
  2. Planificarea unui navigării ușoare pe website. Cele mai importante informații trebuie să fie cât mai ușor de accesat, fără a intra în foarte multe pagini;
  3. Punerea meniului principal în antetul pagini;
  4. Organizarea link-urilor interne. Fiecare pagină din website trebuie să aibă câte un link către o altă pagină relevantă pentru o navigare cât mai facilă.

Pentru Mr Catering am realizat un site de prezentare, cu informații atât despre brand cât și despre preparate, ușor de folosit, care transpune atmosfera și identitatea brandului.

Am realizat pentru aceștia logo-ul și o ședință foto profesională, ambele ajutându-ne ulterior în procesul de creare site.

Mr Catering se bazează pe principii bine definite, care sunt aplicate zi de zi din grija pentru clienți.

Managerul business-ului, Gabriela Tulba, și-a suflecat mânecile, iar prin multă implicare, dorință de succes și cu ajutorul unei echipe la fel de determinate, a reușit să aducă brandul în atenția publicului și să creeze legături care vor dura mulți ani de acum înainte.

De la pizza, platouri, meniuri diverse, până la organizarea de mese pentru anumite evenimente, Mr Catering este locul perfect dacă vrei o masă gustoasă la prețuri avantajoase.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ai nevoie de un site web de prezentare? Crearea unui magazin online? Sau pur și simplu ai nevoie de servicii de administrare și mentenanță pentru website-ul tău?

Urmărește-ne pe social media:

🌐 Facebook: https://www.facebook.com/PionMedia/

🌐 LinkedIn: https://ro.linkedin.com/company/pionmedia

🌐 Instagram: https://www.instagram.com/pionmedia/

Ești pregătit să-ți duci visul sau brandul la următorul nivel? Hai să ne cunoaștem și să stabilim împreună dacă suntem partenerul de care ai nevoie!

🌐 www.pionmedia.ro 📱 0743.321.091 📧 contact@pionmedia.ro

Pion Media – Alege să fii un BRAND, nu doar un SRL