Un zambet sanatos este adesea secretul care ne ajuta sa fim increzatori si sa indraznim sa ne facem remarcati. Atunci cand zambim din toata inima, nu doar ca transmitem energie pozitiva, ci devenim o prezenta mai placuta pentru cei din jur. Pornind de la aceste idei, probabil ati observat ca noi, cei din echipa Pion Media, am inceput sa ne cream aliati puternici: clinici stomatologice, precum CriniDent, formate din mici armate de profesionisti care stiu sa aiba grija de dintii nostri. ?

Dincolo de asta, am observat ca oamenii din domeniul stomatologic sunt foarte faini. Cand ii vezi imbracati in halate, seriosi si impunatori, nu ai zice ca stiu sa depaseasca barierele mediului de lucru. Cu atat mai mult cu cat in domeniul lor se munceste mult, cu concentrare si atentie la detalii.

Insa, reusesc sa ne surprinda placut de fiecare data, asa cum s-a intamplat si in cazul celor de la CriniDent.

Povestea CriniDent – Pion Media, pe scurt

Odata ajunsi la cabinetul CriniDent, am intrat in papucii pacientilor. La propriu, am putea spune, pentru ca ne-am acoperit corespunzator incaltamintea cu botosei care sa nu permita raspandirea microbilor in cabinet.

Chiar daca am fost oaspeti, ne-am dat seama ca oamenii din echipa CriniDent nu glumesc atunci cand vine vorba de curatenie si respectarea normelor de igiena.

Insa, ceea ce ne-a cucerit cu adevarat a fost faptul ca intreaga echipa transmitea entuziasm si buna dispozitie. Fiind o echipa tanara, cliseele potrivit carora atunci cand mergi la dentist intampini o atmosfera rece si deloc atractiva au fost pe deplin incalcate, fapt care ne-a facut sa ne simtim in largul nostru si sa savuram increzatori felia de tort.

Interactiunea a fost una foarte placuta pentru ca am avut alaturi oameni deschisi, care ne-au impartasit cate ceva din experienta lor.

Acestea fiind zise, dorim a multumi cum se cuvine echipei CriniDent care a avut rabdare cu noi si ne-a lasat sa ne dezlantuim cu intrebari despre stomatologie, cu interviuri, cu mailuri si tot ce am mai avut noi in arsenalul de agentie de publicitate, astfel incat sa rezulte un website de prezentare modern si atractiv: www.crinident.ro.

Ne bucuram ca am avut ocazia sa colaboram si ne dorim sa ramanem in continuare partenerul vostru de incredere.

A fost o placere sa-i intalnim pe: Cristiana Nicolae, Cristian Nicolae, Daniela Jianu, Constantinescu Marius, Claudia Bican, Adina Sarbu, Madalina Barzan, Iulia Tomescu si sa ne bucuram de tortul realizat de Cofetaria Vivien.