Curtea Regala – un nume impozant, un brand ce trebuie sa se ridice la standardele serviciilor oferite. Compania a apelat la serviciile de branding oferite de Pion Media pentru a-si stiliza prezenta (atat in mediul fizic, cat si in mediul online).

Povestea incepe cu o parte dintr-un soare. Atunci cand pui pasiune in ceea ce faci, vrei sa transmiti ideea de soare, caldura si fericire. Din cele mai vechi timpuri Soarele a devenit simbolul regalitatii, al dinastiilor conducatoare, iar evenimentele realizate de Curtea Regala sunt pline grandoare. Simbolul perfect pentru un eveniment celest!

Avem initialele C & R scrise folosind un font stilizat, un font clasic „de mana”, scris parca cu penita de mult uitata. Initialele se desprind de-a dreptul din soare, fiind accentuate de acesta.

Cercurile amplasate in simetrie intaresc simbolul soarelui reprezentand, in acelasi timp, planetele care s-au aliniat, semn al unui eveniment unic, special, distinctiv.

Denumirea „Curtea Regala” este scrisa cu un font usor de inteles, pastrand in acelasi timp o nuanta de eleganta (literele prezinta linii ce „curg”). Initialele „C” si „R” sunt mai mari, iesind in evidenta, accentuand literele din blazon.

Paleta de culori folosita este una aurie, ducand cu gandul la eleganta, stil, prestanta si rafinament.

Nu e usor sa transpui atatea emotii si cuvinte frumoase intr-o singura imagine, insa atunci cand reusesti, e minunat!