Daca ne intrebi pe noi, o prezenta buna in mediul online incepe cu un website de prezentare care sa ilustreze perfect prin continut (text, foto, video) domeniul de activitate al unui business. Desigur, nu contestam nici importanta unui bun profil creat pe retelele de socializare. Iar de acord cu noi in aceasta privinta a fost si echipa Hotel Royal, alaturi de care am lucrat pentru a crea un website reprezentativ.

Asa cum v-am obisnuit deja, in postarea noastra de pe blog, o sa oferim cateva detalii despre o colaborare de care ne bucuram ca am avut parte.

Hotel Royal – o casa boiereasca in stilul eclectic, ideala pentru evenimente elegante

Hotel Royal a fost inaugurat in anul 2007, iar sediul sau se afla intr-o cladire ce dateaza din secolul XIX. Aceasta a apartinut unui reprezentant din clasa nobila si se remarca printr-o arhitectura cocheta si primitoare.

Dincolo de asta, asezarea hotelului este prielnica: el este aproape de obiectivele turistice din oras, fiind in acelasi timp situat intr-o locatie in care te poti odihni sau in care iti poti savura in tihna cafeaua preferata.

Hotel Royal, gazda a numeroase amintiri frumoase

Hotel Royal, gazda a numeroase amintiri frumoase

In prezent, Hotel Royal isi deschide portile pentru evenimente mici, medii si mari precum nunti, botezuri, aniversari si cununii. La toate acestea, se adauga camere pentru odihna si sali de conferinta, ideale pentru evenimentele corporate la care se promoveaza vibe-ul pozitiv si ideile creative.

Iar atmosfera intima si discreta reprezinta motivul pentru care aceasta locatie este gazda a numeroase amintiri frumoase.

Dincolo de arhitectura speciala si stilul rafinat, ne-a placut ca echipa Hotel Royal isi intampina oaspetii cu pricepere si atentie la detalii, cautand sa promoveze o imagine buna atat in mediul online, cat si in mediul offline.

Iar noi i-am sustinut cum stim noi mai bine in indeplinirea acestui tel.

Pentru a face mai bine cunostinta cu Hotel Royal, va invitam sa ii vizitati online, dar si offline. Si speram sa fiti la fel de placut surprinsi ca noi.