Astazi o sa va povestim despre un business care ne-a demonstrat inca o data ca, in vremurile de criza, adaptarea este cea care face diferenta: Fly High English Club.

Pentru cei care nu au auzit de Fly High, dati-ne voie sa facem prezentarile.

Fly High este un club de engleza si germana, pentru copii cu varste intre 4 si 18 ani. Si vestea buna este ca inca din timpul pandemiei, intreaga echipa s-a hotarat sa-si continue activitatea online, fapt care s-a dovedit o provocare la inceput, dar un aspect deosebit de benefic.

Din povestea Fly High facem si noi parte.

Impreuna am reusit sa cream un website de prezentare, adaptat nevoilor moderne ale unui club de engleza.

Ce ne-am propus sa realizam prin acest website de prezentare?

Ca de obicei, orice serviciu oferit de echipa noastra incepe cu o analiza si o strategie de dezvoltare a proiectului. Apoi, continua cu faza de implementare care include in acest caz crearea structurii, a continutului, alegerea imaginilor (eventual, un shooting foto) si unirea acestora intr-un website de prezentare atractiv si usor de accesat.

Cam acestea au fost etapele si in cazul https://www.flyhighromania.ro/, unde accentul a fost pus pe crearea unei platforme in care parintii si copiii sa gaseasca toate informatiile de care au nevoie: informatii referitoare la cursuri, examene, evenimente si noutati.

Am creat, totodata, o sectiune de cariere si echipa, pentru cei care doresc sa devina parte a clubului de engleza.

O atentie sporita a fost acordata si sectiunii de tabere, un detaliu important pentru Fly High. Taberele Fly High sunt de tipul Summer School si se desfasoara in tari precum Irlanda, SUA sau Anglia. Insa, din cauza conditiilor impuse de distantarea sociala, anul aceasta taberele vor fi momentan suspendate.

Website Fly High English Club

Website Fly High English Club

In ceea ce priveste cursurile, acestea s-au desfasurat online si exista optiunea de a continua la fel, din toamna. Asta se datoreaza faptului ca Fly High are grija sa ofere copiilor conditii de siguranta, iar parintilor un motiv in plus de a sta fara griji.

Pornind de la aceste aspecte, Fly High English Club este un business de apreciat pentru initiativa rapida de adaptare si pentru grija acordata imaginii online, in vremurile in care oamenii au tendinta de a renunta la marketing sau chiar la business.

Iar website-ul de prezentare creat este o investitie serioasa de a imbunatati procesul de comunicare cu publicul-tinta.