Inca de la inceput colaborarea a fost provocatoare si complexa. Ne jucam cu o paleta de culori oarecum complementare dar cu tonuri din aceeasi paleta, ceea ce facea ca fundalul sa fie greu de gasit. Dar cum luam fiecare provocare ca pe un motor de dezvoltare am reusit dupa mai multe incercari sa obtinem rezultatul dorit, un rezultat care a multumit pe deplin clientul nostru.

In povestea de astazi vorbim despre fumoasa colaborare cu Genomics Evolution, dezvoltator al unei faimoase companii in materie de sanatate si nutritie. In plina ascensiune fiind, am lucrat mai multe pliante si materiale promotionale care au fost folosite la evenimentele de prezentare si in promovarea, atat online cat si offline, a clientului nostru.

Puteti observa mai jos paletele de culori cu care ne-am jucat, fonturile simple care ofera seriozitate si stil fiecarui flyer in parte, imaginile sugestive care vorbesc fara cuvinte si continutul scurt dar cuprinzator, exact asa cum a fost solicitat de catre clientul nostru.

Ne bucuram nespus cand spunem o poveste altfel, restaurand ceea ce a fost deja facut, dar ne bucuram si mai mult cand o construim de la zero, asezand piatra de temelie a viitoarei imagini.

Multumim Genomics Evolution, pentru increderea acordata si pentru libertatea de a crea o identitate proprie de la zero.