Promptitudine, eficienta, siguranta. Acestea sunt cele trei repere importante dupa care se ghideaza compania Iberia Spedition de fiecare data cand porneste in cautarea celei mai bune solutii pentru clientii care fie cauta sa transporte ceva, fie vor sa efectueze ei un transport.

Astfel, zi de zi, o echipa tanara si dinamica, lucreaza pentru a oferi servicii de calitate celor care au nevoie de transport, expeditie si logistica.

,,Indiferent de comanda pe care o primim, ne vom asigura mereu ca aceasta ajunge in conditii de siguranta la beneficiar” – asa descrie Costel Pirvu, creatorul brandului Iberia Spedition, ideea pe care a avut-o in minte atunci cand a pornit compania. Scopul? Sa ajute clientii sa economiseasca timp si bani, doua lucruri importante in domeniul transporturilor.

Echipa Iberia Spedition, mai buni in fiecare zi

Echipa Iberia Spedition, mai buni in fiecare zi

Colaborarea Iberia Spedition & Pion Media a fost un proiect interesant, de unde am avut de invatat, ca de fiecare data numai lucruri frumoase. Am adus laolalta cele doua echipe diferite si am observat ca avem atatea in comun. Ne-am distrat la shootingul foto, am creat un website atractiv si am cautat impreuna solutii pentru definirea imaginii online a brandului Iberia Spedition. Pentru ca indiferent cat de bun esti in ceea ce faci, trebuie sa arati lumii acest lucru!

Cel mai mult ne-a placut ca toti cei alaturi de care am lucrat au fost receptivi si preocupati de o colaborare fructuoasa.

Eficienta si promptitudinea de care da dovada echipa Iberia Spedition zi de zi in lucrul cu clientii au fost atributele care s-au regasit si in colaborarea cu noi. Chiar daca detin o experienta de mai bine de 11 ani, acest lucru nu ii impiedica sa isi doreasca sa fie mai buni in fiecare zi, aspect care pe noi ne-a incantat.

O gustare delicioasa

O gustare delicioasa

Fiecare transport presupune multa munca. Este nevoie de experienta si siguranta. Insa, echipa Iberia Spedition reuseste ca prin corectitudine si respect fata de clienti si colaboratori sa ofere rezultate cat se poate de bune. „Nu promitem marea cu sarea, dar ceea ce promitem, facem” a concluzionat domnul Pirvu.

Un transport dulce

Un transport dulce

Multumiri speciale Costel Pirvu – creatorul brandului Iberia Spedition;

Multumim echipei pentru frumoasa implicare in proiect: Andra , Madalina, Marina, Alina, Ana, Carmen si Sorana.

Multumim cofetariei Michelle pentru tortul delicios si restaurantului 12 doispe pentru catering.