Care este treaba cu domeniul imobiliar pe timp de criza? Din punct de vedere al industriei noastre de marketing, putem spune ca am observat doua tendinte din ce in ce mai acute: oamenii sunt mai interesati de a migra de la bloc la casa si, implicit, de a face o astfel de investitie, in timp ce agentii si dezvoltatorii imobiliari sunt interesati de a-si promova mai bine serviciile si de a se pozitiona deasupra concurentei.

Pornind de la aceste ipoteze pe care le-am analizat inainte si in timpul pandemiei, am acceptat si noi provocarea de a lucra cu Imobiliare Park.

Povestea Imobiliare Park

Imobiliare Park a lansat proiectul Red House Residence, prin care pune la dispozitia cumparatorilor 20 de parcele de teren, situate la 5 minute de mers cu masina de Drobeta-Turnu Severin, cu posibilitate de achitare in rate direct la dezvoltator.

Red House Residence se remarca prin pozitionarea favorabila in vecinatatea orasului, fapt care permite acces rapid la zona de relaxare de pe malul Dunarii.

Totodata, terenurile includ toate utilitatile necesare, adaptate stadardelor impuse de planurile de urbanism moderne.

Ce a insemnat colaborarea cu Imobiliare Park?

Dupa o analiza a activitatii online si offline, am decis impreuna cu echipa Imobiliare Park sa ne ocupam de website-ul de prezentare.

Inainte de colaborarea cu Pion Media, exista un website, insa acesta se confrunta cu diverse probleme precum: lipsa optimizarii SEO, design invechit si neatractiv pentru vizitatori.

Avand in vedere publicul-tinta al dezvoltatorului imobiliar, am optat pentru varianta unui landing page de prezentare a ofertei, in care sa oferim potentialilor clienti toate detaliile pentru a putea intra in posesia unei parcele de teren.

Actualul website Imobiliare Park

Actualul website Imobiliare Park

Totodata, am solutionat problemele anterioare si am demarat procesul de promovare al landing-page-ului, prin campanii PPC pe Google & Facebook.

In toata aceasta perioada, am monitorizat campaniile si am optimizat procesul pentru a putea obtine o rata cat mai mare de expunere a ofertei.

Asta nu este tot. Un aspect foarte important al colaborarii noastre cu Imobiliare Park a fost reprezentat de partea de consiliere.

Iar asta datorita faptului ca nu suntem doar o agentie care presteaza servicii de development & marketing, ci devenim un partener de incredere pentru cei care aleg sa lucreze cu noi.

Daca si tu esti interesat in promovarea brandului tau si cauti un partener adaptat nevoilor tale, te rugam sa ne contactezi.