Produs de patiserie traditional in Austria, asemanator cu o gogoasa mare si plata, servit cu mujdei de usturoi in Banat si Transilvania. Asa ar descrie cuvantul „langos” un dictionar explicativ daca l-am consulta. O bucata de aluat care usor, usor, se transforma intr-o gustare ideala pentru acel moment al zilei cand simti nevoia de ceva diferit.

Dar cum oare putem defini “Langosi cu iubire”? Ei bine, ii putem defini ca fiind un deliciu culinar. Cu siguranta prima intrebare care va trece prin minte este: De ce? Pentru ca dragostea si energia pozitiva cu care sunt realizate sunt ingredientele principale care o pot transforma dintr-o mancare buna intr-un astfel de deliciu.

Acestea erau emotiile pe care echipa Langosi cu iubire dorea sa le trezeasca in sufletele degustatorilor. Pion Media a inteles aceasta necesitate de a transmite atmosfera din bucataria Langosi cu iubire si a transpus-o intr-un logo jucaus, care inspira si ofera o stare de bine privindu-l.

Si cum totul devine cu adevarat special cand il impartasesti cu persoanele dragi, ne-am gandit ca inima, simbolul iubirii, este un element esential pe care trebuie sa il folosim in design. Fontul complex pentru care am optat, cu umbre si reflexii, parca duce si mai mult cu gandul la complexitatea dragostei si la efectele diverse pe care le produce in sufletul oamenilor.

Cand ai nevoie de o imbratisare calduta, cand vrei sa simti un gust din inima, sau cand vrei pur si simplu sa te simti minunat, degustand o delicatesa dulce, Langosul cu iubire te asteapta intr-un cadru de poveste, romantic si primitor.

Multumim Langosi cu iubire, pentru aceasta colaborare delicioasa!