Frumusetea este o stare de spirit

Cu fiecare proiect dezvoltat, invatam lucruri interesante si evoluam alaturi de clientii nostri. Frumusetea este o stare de spirit, fie ca vorbim de frumusete interioara, fie ca vorbim de ingrijire. Investind in frumusete, investim in noi.

The Lash District ne-a impresionat nu doar prin salonul lor primitor, luminos si decorat cu bun gust, ci si prin echipa tanara, plina de entuziasm. Sunt profesionisti care au alocat timp si pasiune unui domeniu in care atentia si grija pentru client este un aspect esential. Lucrul cu oamenii necesita abilitati speciale, iar aceasta echipa ne-a dovedit ca este cat se poate de capabila!

Mihaela Tarziu si frumosii ei colegi de la The Lash District ne-au invatat despre meticulozitatea si rabdarea de a lucra cu fiecare clienta in parte.

The Lash District este un loc in care echipa Pion Media s-a simtit ca acasa. Am fost primiti cu zambete, intr-o atmosfera destinsa si placuta. Am lucrat si am investit timp si emotii in acest proiect si ne vom intoarce la The Lash District intotdeauna, cu drag.

Tinem sa multumim echipei The Lash District care ne-a sustinut si a avut rabdarea necesara cu noi. De asemenea, il felicitam pe Catalin, care a demonstrat ca a fost si este un pilon de sustinere pentru Mihaela si afacerea pe care a intitiat-o. Nu in ultimul rand, tinem sa te felicitam pe tine, Corina, esti o prietena devotata si de incredere.

Puteti afla mai multe despre The Lash District si serviciile profesionale pe care le ofera AICI.