Sub indemnul motto-ului “Calitatea este trendul care ne reprezinta!”, Metalcom, producator de mobilier de calitate cu o poveste frumoasa si proiecte interesante este un colaborator ce reuseste sa ne surprinda mereu.

De data aceasta am participat la inaugurarea noului showroom marca Metalcom dedicat persoanelor fizice, precum si la prezentarea noului depozit dedicat persoanelor juridice. Metalcom a facut recent o investitie ce are ca scop aducerea elementului de inovatie in zona Olteniei in ceea ce priveste productia si comercializarea materialelor de mobilier.

Metalcom & Pion Media, o colaborare fructuoasa

Metalcom & Pion Media, o colaborare fructuoasa

Vizita depozitului s-a incheiat cu reintoarcerea in showroom, unde fiecare reprezentant si partener Metalcom, respectiv Egger, Blum, Hafele si Samet si-a prezentat produsele si noutatile din domeniul lor.

Catalin, reprezentant Metalcom, prezentand noul showroom

Catalin Patru, director vanzari Metalcom, prezentand noul showroom

Noul showroom Metalcom pe care l-am vazut este unul modern. Aici, clientul poate vedea si studia indeaproape materialele dedicate productiei de mobilier si accesoriile pe care si le doreste pentru locuinta sa. Tot aici, am avut ocazia sa vedem si aplicatia VDS dezvoltata de partenerul Egger.  Aceasta permite utilizatorului sa se joace cu paleta de culori si tipul de material pentru mobila, astfel incat sa-si formeze o parere referitoare la decorul viitoarei incaperi din locuinta sa: dormitor, living, baie sau bucatarie.

Prezentarea aplicatiei dezvoltata de Egger

Alina Ionescu, departamentul de marketing Egger prezentand aplicatia VDS

Pe noi ne-a cucerit! Deci, spor la schimbat mobilierul!

Unii reprezentanti Metalcom au afisat si skill-uri de actor. Este vorba despre Nae Amelia, cea care a prezentat produsele expuse in showroom.

Ami, reprezentant Metalcom, prezentand produsele Blum

Nae Amelia, reprezentant Metalcom, prezentand produsele Blum

Multumiri speciale colectivului Metalcom! Un colectiv format din oameni minunati ce muncesc in fiecare zi pentru a oferi servicii de calitate tuturor clientilor! Ne bucuram ca am fost alaturi de voi!

Mult succes in continuare si la cat mai multi clienti care sa se bucure de mobilierul si accesoriile de calitate!

Felicitari celor implicati:

Claudiu Torout, reprezentat Egger si partener important Metalcom pentru implicarea desosebita;

Alina Ionescu si Alexandra Raduta, departamentul de marketing Egger, care au contribuit la buna desfasurare a evenimentului;

Beatrice Cernea, customer care de la fabrica Egger din Radauti care a parcurs 750 km pentru a fi prezent la inaugurarea showroom-ului si a depozitului;

Mihaela Androne, Egger Romania, Cristian Verescu, architect adviser Egger;

Reprezentantilor Blum: Dicea Virgiliu si Aurel Stanescu;

Reprezentantului firmei Samet, Cristian Bibart;

Radu Tomescu, reprezentantul firmei Hafele Romania;

Partea foto – video a fost asigurata de fotograful Robert Cirstea si cameramanul Ciupureanu Sorin;

Palace Tour pentru autocar si Casa Ghincea pentru catering.

Mai multe informatii despre lansarea noului showroom puteti afla din articolul ,,Doua surprize de la Metalcom: un depozit nou si un showroom inovator” de pe blogul Metalcom.