Un proiect nou incepe in primul rand cu o analiza a situatiei curente in care se afla colaboratorul nostru. In urma acestei analize, echipa noastra de specialisti identifica problemele sau, daca acestea nu exista, aspectele care pot fi imbunatatite. Dupa aceasta etapa urmeaza cea in care propunem solutii si planificam pasii care urmeaza. Asa a inceput colaborarea cu METALCOM. Acelasi brand… o imagine imbunatatita. Pe masura ce procesul de lucru se desfasura, descopeream o echipa exceptionala, foarte profesionista, plina de energie si cu o experienta fenomenala in spate.

De peste 23 de ani, METALCOM aduce inovatie pe piata producerii de mobilier, iar serviciile oferite de ei sunt la cele mai inalte standarde. Ce diferentiaza aceasta companie? Pasiunea, experienta si creativitatea de care echipa da dovada. Rezultatele lor sunt exceptionale si asta se vede in numarul de proiecte mari pe care le-au finalizat cu succes. Hotelurile Ramada Plaza din Craiova,  Palace din Baile Govora sau Splendid din Centrul Vechi al Craiovei sunt doar cateva dintre cele mai rasunatoare nume cu care METALCOM a colaborat.

Suntem mandri si onorati in acelasi timp ca am reusit sa ne inscriem pe lista lor de colaboratori, chiar daca rolurile s-au schimbat si noi am fost cei care au facut ceva pentru aceasta companie frumoasa, cu o echipa si un manager priceputi si mereu pregatiti sa ofere cele mai optime solutii.

Cu o astfel de traditie in spate si oferind atat de multe servicii, pasul urmator, acela de a realiza un website care sa ii reprezinte si care sa usureze comunicarea dintre clienti si membrii echipei, a venit firesc. Astfel a inceput colaborarea dintre Pion Media si METALCOM. Sub atenta supraveghere a echipei Pion Media, vechiul website imbraca o haina noua, stralucitoare si adaptata nevoilor pietei din 2018.

Rezultatul il vedeti mai jos, iar pentru o privire sub lupa va invitam sa accesati www.metalcom.ro.