Incertitudinea și perturbarea afacerilor și a societății de astăzi au fost resimțite în mod neașteptat de liderii din toate domeniile.

Ne aflăm în unele dintre cele mai tumultoase perioade economice, iar chiar și cele mai mari și mai de succes companii vor fi puse la încercare de evoluția piețelor de capital, a ratelor dobânzii, a geopoliticii și a inflației.

Cu toate acestea, aceste vremuri nu aduc doar provocări, ci și oportunități semnificative pentru echipele antreprenoriale și companiile cu ambiții regionale și internaționale.

În acest context, suntem mândri să anunțăm că Pion Media este partener oficial al conferinței ,,Finding Opportunities In Challenging Times„.

Astfel, joi, 09 noiembrie vă invităm la Hotelul Ramada Plaza să explorăm modalitățile prin care afacerile pot să se adapteze și să prospere în fața incertitudinii, dar și să contribuie la modelarea societății într-un mod pozitiv.

Prin alăturarea companiei noastre în acest eveniment dorim să subliniem faptul că sprijinim comunități de afaceri și societatea în ansamblu în aceste vremuri tumultoase.

În cadrul conferinței, în prim-plan vor intra experți din domeniul afacerilor, economiei și geopoliticii, care vor împărtăși perspective valoroase despre cum să navigăm cu succes prin vremurile incerte.

Se va discuta despre strategii de afaceri, inovație și adaptare la noile realități economice.

Unul dintre punctele noastre cheie este să subliniem că aceste momente incerte nu trebuie să fie doar provocări, ci și oportunități pentru companiile cu viziune și ambiții.

Moderatorul evenimentului este Alexandru Debrezeni – President of SCEB Grand Council of Romania și vă invită să construim împreună un viitor mai promițător alături de speakeri precum:

Mehmet SUMEROGLU – SCEB Chairman;

Florin Preda – Owner Exal Grup Romania;

Cristian ANTON – Managing Partner All Audio.

Dacă și tu vrei să faci parte din această comunitate care tinde spre progres și reușită în ciuda dificultăților, înscrie-te în link-ul de mai jos

https://brcconline.eu/regional-economy-finding-opportunities-in-challenging-times/

Pentru mai multe informații despre eveniment, puteți descărca comunicatul de presă oferit de organizatori.