Programul de conferințe „ParentingNet” organizat de Școala Anghelos continuă cu o nouă ediție.

Scopul acestui program este de a facilita dialogul între experți din domeniul educației și îngrijirii copilului și comunitatea părinților, oferindu-le acestora oportunitatea de a se informa și conecta pentru o creștere sănătoasă a copiilor lor.

În acest sens, pe 13 martie la Craiova, va avea loc o conferință deosebită sub titlul „Viitorul este educație!”, menită să ofere răspunsuri la întrebarea: „Cum facem educație pentru viitor?”. Evenimentul va reuni trei speakeri de marcă în domeniul educației și psihologiei:

Diana STĂNCULEANU – Psihoterapeut; Expert în psihologia copilului;

Ana Maria BREZNICEANU – Fondator Montessori School of Bucharest;

Adrian STĂNULICĂ – Fondator Școala Anghelos; Consilier parental.

Această conferință este dedicată părinților cu copii la grădiniță și/sau în clasele pregătitoare până la clasa a IV-a, dar și cadrelor didactice din învățământul preșcolar și primar. Scopul este de a oferi argumente științifice, exemple relevante și sfaturi practice pentru creșterea și educarea copiilor într-un mod eficient și sănătos.

Conferința va avea loc pe 13 martie 2024, începând cu ora 18:00, la Centrul „Constantin Brâncuși”, Muzeul de Artă din Craiova. Accesul este gratuit, însă se recomandă înregistrarea prealabilă pentru a asigura locurile disponibile. Înscrierile se pot face accesând următorul link: http://bit.ly/3DTB1rM sau prin scanarea codului QR afișat pe materialele conferinței.

„Studiile arată că șansele copiilor de a crește bine, de a se dezvolta armonios și de a obține rezultate mai bune cresc pe măsură ce adulții din viața lor sunt conectați în mod autentic cu ei. Dar, într-o dinamică socială intensă, părinții găsesc tot mai greu strategii adecvate pentru a contribui la o creștere bună a copiilor.

Conferința ParentingNet își propune să contribuie la consolidarea unei comunități de părinți  și dascăli informați, încrezători și conștienți că  doar împreună putem crește bine copiii noștri, într-un context social dinamic și plin de provocări” a declarat Adrian Stănulică, fondatorul Școlii Anghelos.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Dolj, al Muzeului de Artă din Craiova și al partenerilor media: Pion Media, TVR Craiova, Radio România-Oltenia Craiova, Cuvântul Libertății, Media 10 și Grupul Generația Folk.

Școala Anghelos reprezintă cel mai nou proiect educativ privat din Craiova, oferind o alternativă educațională bazată pe valori și pregătindu-i pe copii pentru provocările societății moderne. Aceasta este autorizată de ARACIP și inclusă în rețeaua școlară a Inspectoratului Școlar Județean Dolj.