Partenerul nostru de drum lung, Autokappa, nu renunta la evenimentele care sustin ideea de sanatate prin miscare si sport si organizeaza in aceasta perioada (19-25.09.2020) turneul de tenis Autokappa Trophy Editia a II-a.

Reguli pentru desfasurare Autokappa Trophy Editia a II-a

La fel ca anul trecut, competitia cu mottoul „Born to perform” se adreseaza juniorilor in varsta de pana la 14 ani, fete si baieti si va avea loc la Tenis Club Stanica, unde au fost pregatite 5 terenuri, acoperite cu zgura.

Vestea buna: proiectul de sustinere a ideii de miscare si sport reuseste sa se adapteze la situatia actuala si sa adune (in conditii de siguranta) tineri care isi doresc sa-si demonstreze pasiunea pentru tenis.

De asemenea, efortul jucatorilor va fi rasplatit prin kituri de participare si premii (locurile I-III). Anul acesta, la eveniment sunt asteptati 64 de participanti, fete si baieti.

Vestea mai putin buna este ca, din cauza normelor de siguranta impuse de lege, evenimentul nu se va bucura de sustinerea publicului, accesul in baza sportiva fiind limitat, in contextul actual desfasurandu-se doar probe la simplu.

Competitia sportiva se va desfasura conform Regulamentului privind masurile de siguranta impotriva COVID-19, emis de Federatia Romana de Tenis (F.R.T.) si Tenis Club Stanica.

Pion Media – partener Autokappa si la evenimentul Autokappa Trophy Editia a II-a

Colaborarea cu Autokappa inseamna pentru noi peste 7 ani de evenimente in online si offline.

Implicarea noastra consta in mediatizarea evenimentului, prin postari pe website, blog, Social Media & campanii targetate. Un alt aport adus in acest parteneriat il reprezinta si realizarea graficii diferitelor materiale folosite in procesul de promovare.

Cu aceasta ocazie, dorim succes participantilor! Iar organizatorilor, le uram spor in realizarea unui eveniment de succes si in acesta editie!

Si speram ca 2021 va fi un an mai bun din toate punctele de vedere.